Zmarta kokemuksia - Syynissä tunnettu pohjoismaalainen kilpailutuspalvelu

Zmarta on lainanvälittäjä, jonka avulla voit kilpailuttaa jopa 30 eri luontonmyöntäjää parhaan ja todelliselta vuosikoroltaan edullisimman lainan löytämiseksi. Zmarta kilpailuttaa puolestasi yli 30 eri lainanantajaa, joiden joukossa on tuttuja nimiä, kuten Alisa Pankki ja Morrow Bank.

4/5

Lainamäärät:

1000 – 60 000 €

Korko:

4.41 – 20 %

Laina-aika:

1 – 15 vuotta

Zmarta lyhyesti:

Zmarta on suosittu lainanvälittäjä, jonka kautta voit vertailla lainoja jopa 60 000 euroon asti. Lisäksi Zmartan kautta voit kilpailuttaa sähkösopimukset ja yrityksen rahoituksen.

Mikä yritys toimii Zmartan taustalla?

Zmarta on perustettu Ruotsissa jo vuonna 1999. Tällöin yhtiö tunnettiin nimellä Bolån Service. Hieman myöhemmin yrityksen nimi muuttui Freedom Finance AB:ksi yrityskaupan myötä. Suomessa toiminta alkoi vuonna 2008 Freedom Rahoituksena ja 2015 myös brändi Zmarta alkoi toimia Suomessa.

Freedom Rahoitus Oy omistaa sekä Freedom Rahoitus että Zmarta tuotemerkit. Zmarta on myös osa Zmarta Groupia, jonka omistaja puolestaan on Bauer Media Group.

Palvelun taustalla toimivat yritykset ovat siis luotettavia, vakavaraisia ja tunnettuja. Zmartan vertailupalvelua voi käyttää luottavaisin mielin.

Zmarta - hae lainaa jopa 60 000 €

Zmartan kautta voit kilpailuttaa kulutusluotot yli 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Palvelun yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi kaksi tunnettua suomalaista rahoitusalan toimijaa: Aktia ja Fellow Pankki.

Lisäksi mukana on erilaisia ulkomaisia verkossa toimivia pankkeja, joista suomalaisille tutuimpia lienevät Bank Norwegian ja Bigbank. Myös Santander on yksi Zmartan maineikkaista yhteistyökumppaneista.

Zmartan lainapalvelu yhdellä vilkaisulla:

Kuka voi saada lainaa Zmartalta?

Lainan saaminen Zmartan kautta on kohtalaisen helppoa. Palvelun asettamat minimiehdot lainan hakemiselle ovat:

Nämä ehdot koskevat lainahakemuksen täyttämistä Zmartan palvelussa.

Yhteistyökumppaneina toimivilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä saattaa kuitenkin olla myös omia ehtojaan, joiden tulee täyttyä, jotta he voivat tehdä lainatarjouksen.

Näin saat tehtyä lainahakemuksen Zmartan kautta

Lainan hakeminen netissä on helppo ja nopea prosessi. Näin se onnistuu Zmartalla:

Zmarta ei tässä vaiheessa pyydä liitteitä, mutta luotonantajat voivat ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää toimittamaan esimerkiksi palkkalaskelman lainapäätöstä varten.

Usein Zmartan kautta ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jo minuuteissa. Toisaalta osa tarjouksista saattaa tulla vasta muutaman tunnin tai jopa päivän kuluttua. Kannattaa siis odotella tarjouksia kaikessa rauhassa, sillä ensimmäisissä lainatarjouksissa ei välttämättä ole parhaat ehdot.

On hyvä pitää mielessä sekin, että aina lainaa ei välttämättä voi saada jos maksukykyä ei ole pankkien laskelmien mukaan riittävästi.

Mikä on lainan korko Zmartan kautta haetuissa lainoissa?

Zmartan kautta haetuissa lainoissa korko asettuu 4,41-20,00 % välille. Lisäksi lainaan liittyy yleensä hallinnointikuluja, jotka saavat lain mukaan olla enintään 150 euroa vuodessa.

Todellinen vuosikorko, joka kuvaa lainan kokonaiskustannusta parhaiten, on Zmartan kautta lainaa hakiessa 4,5-38 prosenttia.

Zmarta ei itse määritä korkoa vaan sen tekevät aina lainan myöntävät pankit. Korko myös lasketaan hakijakohtaisesti hakemuksessa olevien tietojen perusteella, joten kilpailutuspalvelu itsessään ei voi vaikuttaa korkoihin.

Lainojen yhdistäminen

Zmarta tarjoaa lainojen yhdistämispalvelua, joka voi olla erittäin hyödyllinen ratkaisu niille, joilla on useita pienempiä lainoja eri lainanantajilta. Tämän palvelun avulla voit yhdistää kaikki olemassa olevat lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi ja säästää rahaa.

Lainojen yhdistäminen Zmartan kautta tuo mukanaan useita etuja.

Ensinnäkin, se voi pienentää kuukausittaisia lainamenoja. Kun sinulla on useita lainoja, maksat jokaisesta lainasta erillistä korkoa ja mahdollisia lainanhoitokuluja. Yhdistämällä lainat, voit vähentää kokonaiskorkoa ja pienentää kuukausittaisia maksuja.

Toiseksi, se tekee lainojen hallinnasta helpompaa. Sen sijaan, että joutuisit seuraamaan useita eräpäiviä ja maksuja, sinulla on vain yksi maksu, joka tulee kerran kuukaudessa. Tämä voi vähentää stressiä ja antaa sinulle paremman yleiskuvan taloudestasi.

Yrityslainan kilpailutus Zmartalla

Zmarta ei välitä vain yksityishenkilöiden lainoja, vaan se mahdollistaa myös yrityslainojen kilpailuttamisen. Tämä palvelu on suunniteltu niille yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta kasvunsa tukemiseen tai muihin tarpeisiin.

Zmartan yrityslainapalvelun avulla yritykset voivat hakea lainaa 1000 – 1 500 000 euroa. Hakemusprosessi on yksinkertainen ja nopea ja Zmarta yhteistyökumppaneineen tarjoaa joustavia lainaratkaisuja, jotka on räätälöity kaikensuuruisille yrityksille..

Yksi Zmartan yrityslainapalvelun suurimmista eduista on se, että se säästää yrityksiltä aikaa. Sen sijaan, että yritys joutuisi itse ottamaan yhteyttä useisiin eri lainanantajiin, Zmarta hoitaa tämän puolestasi. Tämä tarkoittaa, että yritys voi keskittyä sen olennaisimpaan tehtävään – liiketoimintaansa.

Zmarta tarjoaa myös neuvontaa ja tukea koko lainanhakuprosessin ajan. Heidän asiantunteva tiiminsä on aina valmis vastaamaan kysymyksiin ja auttamaan lainahakemuksen tekemisessä.

Zmartan avulla voit kilpailuttaa myös sähkösopimuksesi

Zmartan kautta on mahdollista kilpailuttaa myös sähkösopimus. Samoin kuin lainapuolella, Zmarta toimii yhteistyössä myös lukuisten sähkönmyyjien kanssa.

Jos haluat kilpailuttaa sähkösopimuksesi, voit täyttää Zmartan verkkosivuilla postinumeron, taloudessa asuvien henkilöiden määrän ja arvion sähkönkulutuksestasi. Zmarta arvioi sähköenergian kulutuksen näiden tietojen perusteella, mutta voit myös tarkistaa tiedon edellisestä sähkölaskustasi.

Täytettyäsi tarvittavat tiedot, Zmarta näyttää sinulle eri sähkönmyyjien hintoja, jotta näet minkä yhtiön kanssa sähkösopimus olisi edullisin tehdä.

Niin laina kuin sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa, jotta ei maksa turhia kuluja kuukausittain. Nämä säästyneet rahat voi esimerkiksi sijoittaa ja laittaa näin poikimaan lisää rahaa.

Kokemuksia Zmartasta

Zmarta on saanut erittäin hyviä arvioita asiakkailtaan, jotka pääosin ovat olleet tyytyväisiä niin lainanhakuprosessiin kuin myös saatuihin lainoihin. Zmartan ehdoton vahvuus on se, että digitaalisten pankkien lisäksi sen kilpailutuksessa on mukana suomalaisia kivijalkapankkeja.

Kuten monet muutkin lainavertailupalvelut, myös Zmarta on saanut negatiivisia kommentteja lähinnä liian korkeasta korosta tai siitä, että sopivaa lainatarjousta ei löytynyt.

Zmarta ei itse kuitenkaan määritä lainatarjousten korkoja vaan sen tekee yhteistyökumppanit, joille lainahakemus välitetään. Koska korko määritellään hakijakohtaisesti hakijan tietoihin perustuvan riskiarvion perusteella, Zmarta ei voi siihen vaikuttaa.

Valtaosa Zmartan asiakkaista on kuitenkin tyytyväisiä palvelun toimintaan, prosesseihin ja lainatarjouksiin, joita palvelun kautta on saatu. Koska palvelu on ilmainen, kannattaa hakemus käydä ehdottamasti täyttämässä, jos tarve lainalle on todellinen.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Zmartan asiakaspalvelun ehdoton valtti on sen tavoitettavuus. Tarjolla on niin puhelinpalvelu ja sähköpostiosoite kuin chattikin.

Kokemukset asiakaspalvelun toimivuudesta ovat positiivisia ja henkilökohtaista palvelua on mahdollista saada nopeasti aukioloaikojen puitteissa Valitettavasti asiakaspalvelu on kuitenkin kiinni viikonloppuisin, mikä voi hankaloittaa asioimista.

Yritys:
Zmarta Suomi (Freedom Rahoitus Oy)

Osoite:
Kaivokatu 8, 00100 Helsinki.

Puhelin:
09 4241 4444 (ma-pe 9-17)

Chat:
Zmartan verkkosivuilla arkisin 9-15

Sähköpostiosoite:
info@zmarta.fi

Zmartan verkkosivustolta löytyy myös yhteydenottolomake.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä, lainojen kilpailuttaminen Zmartan kautta on järkevää, koska vain vertailemalla eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia, voit löytää edullisimman lainan. Zmartalla on paljon yhteistyökumppaneita, joten voit hakea lainaa monelta eri luontonmyöntäjältä vain yhdellä hakemuksella.

Zmarta on on luotettava palvelu, joka on perustettu Ruotsissa jo 1999. Se tekee yhteistyötä tunnettujen ja vakavaraisten rahoitusalan yhtiöiden kanssa, ja on saanut asiakkailtaan valtaosin positiivista palautetta.

Zmartan käyttämisen tärkeimmät hyödyt ovat:

  • Mahdollisuus kilpailuttaa monta pankkia täyttämällä vain yhden lainahakemuksen
  • Lainatarjousten helppo vertailu
  • Lainan koroissa ja sivukuluissa säästäminen

Zmarta kilpailuttaa tällä hetkellä yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta vain yhdellä hakemuksellä. Zmartan tunnetuimpia yhteistyökumppaneita ovat Santander, Aktia, Svea ja Bank Norwegian. Ajantasaiset tiedot yhteistyökumppaneista löydät Zmartan kotisivulta.

Zmartan kautta haetuissa lainoissa korko on 4,41-20,00 %. Lisäksi asiakas maksaa lainan hallinnointikuluja, jotka saavat lain mukaan olla enintään 150 euroa vuodessa. Todellinen vuosikorko onkin Zmartan kautta lainaa hakiessa 4,5 – 38 prosenttia.