Anyfin kokemuksia – Kannattaako täällä jälleenrahoittaa lainat?

Anyfin on ruotsalainen jälleenrahoituspalvelu, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä parantamaan taloudellista tilannettaan. Palvelun kautta voi madaltaa aiemmin otettujen, korkeakorkoisten luottojen kustannuksia.

Jälleenrahoitusta voi hakea joko suoraan nettisivuilta tai Anyfinin oman sovelluksen kautta. Jokaiselle luotolle haetaan omaa jälleenrahoitusta, joten Anyfin ei tarjoa lainojen yhdistelyä. Kaikki lyhennykset maksetaan kuitenkin samassa laskussa, mikä usein selkeyttää talouden tilannetta.

Mikäli tarvitset jälleenrahoitusta tai haluat yhdistää lainasi, suosittelemme tekemään sen huomattavasti edullisemmin Omalainassa, jossa saat yhdellä ilmaisella hakemuksella +20 tarjousta jälleenrahoituksesta.

Kilpailuta Anyfin ja +20 luotonmyöntäjää

Anyfin jälleenrahoituksen taustalla Anyfin AB

Anyfinin perustajat ovat Mikael Hussain, Sven Perkmann ja Filip Polhem, jotka kokivat, että yritysten ja kuluttajien intressit olivat ristiriidassa. Tästä syntyi idea jälleenrahoituspalvelusta, joka julkaistiin Tukholmassa vuonna 2017.

Suomeen palvelu saapui vuonna 2019, ja täällä Anyfin toimii sivuliikkeensä kautta. Anyfin AB:n sivuliikkeen toimintaa valvoo Finanssivalvonta. Nykyään palvelu toimii lisäksi Saksassa ja Norjassa, ja jo yli miljoona asiakasta on ladannut Anyfinin sovelluksen.

Anyfin - Jälleenrahoituslainaa yhdelle tai useammalle luotolle

Anyfin ei myönnä lainkaan uutta lainaa, vaan ainoastaan rahoittaa uudelleen aiemmin otettuja luottoja. Tavoitteena on mahdollistaa kuluttajille tasapainoisempi taloudellinen tilanne pienentämällä korkeakorkoisten luottojen kustannuksia.

Anyfinin jälleenrahoituslaina

Jälleenrahoitusta voi hakea vakuudettomille luotoille, osamaksuille tai muille veloille. Vakuudellisille lainoille ei palvelusta kuitenkaan voi ainakaan toistaiseksi hakea jälleenrahoitusta.

Jokaiselle luotolle tulee hakea jälleenrahoitusta erikseen eli kyseessä ei ole yhdistelylaina. Mikäli Anyfin myöntää jälleenrahoituksen useammalle luotolle, maksetaan kaikkien lyhennykset yhdellä laskulla.

Näin talouden seuraamisesta tulee selkeämpää, kun usean kuukausittaisen laskun sijaan maksetaan vain yksi lasku. Jokainen luotto pysyy kuitenkin omanaan, ja jokaista maksetaan takaisin oman sovitun aikataulun mukaisesti.

Mikäli Anyfin ei pysty madaltamaan luoton kustannuksia, ei se tee lainkaan tarjousta. Kuukausittaista maksuerää ei koskaan pienennetä pidentämällä laina-aikaa, vaan tavoitteena on nimenomaan pienentää luoton kokonaiskustannuksia. Näin asiakas voi saavuttaa todellista säästöä luoton takaisinmaksun aikana.

Kuka voi hakea lainaa Anyfinilta?

Anyfin ei ole asettanut tiukkoja vaatimuksia jälleenrahoituslainan hakemiselle. Hakijasta tehdään jokaisen luoton kohdalla uusi luottopäätös, ja lainaa tarjotaan vain silloin, kun Anyfin voi tarjota lainaa edullisemmin.

Jälleenrahoitusta voi hakea silloin, kun alla olevat ehdot täyttyvät:

Vaikka lainan hakemiselle ei ole asetettu tiukkoja vaatimuksia, tulee hakijan maksukyvyn riittää ongelmitta lainan takaisinmaksuun.

Mikäli Anyfinin luottoarvion perusteella jälleenrahoituslainan korko asettuisi nykyistä lainaa korkeammalle, ei tarjousta tehdä lainkaan.

Hae lainaa Anyfinilta - näin se onnistuu!

Helpoin tapa hakea Anyfinin jälleenrahoituslainaa on ladata omalle älypuhelimelle Anyfinin sovellus. Lainan hakemisen lisäksi sovelluksesta pystyy näkemään kaikkien omien lainojen tiedot sekä maksutapahtumat. Jos ei halua ladata sovellusta, voi lainaa hakea myös suoraan Anyfinin nettisivuilta.

Hae Anyfinin jälleenrajoituslainaa seuraavasti:

  1. Lataa sovellus tai suuntaa Anyfinin verkkosivuille.
  2. Valitse lainanantaja. Jos lainan myöntänyttä tahoa ei löydy, valitse “muu luotonantaja”.
  3. Ota kuva viimeisimmästä laskustasi.
  4. Täytä hakemukseen muut tiedot ja anna lupa tarkistaa luottotiedot.
  5. Jos jälleenrahoitusta voidaan tarjota edullisemmin, antaa Anyfin sinulle tarjouksen.
  6. Tarjous on voimassa seitsemän vuorokautta, joten tutustu siihen rauhassa.
  7. Jos hyväksyt tarjouksen, Anyfin maksaa puolestasi aiemman luoton pois.
  8. Lyhennät tämän jälkeen lainaa Anyfinille.

Anyfinin periaatteena on läpinäkyvä hinnoittelu. Lainaan ei liity piilokuluja, eikä kuukausittaista maksuerää pienennetä pidentämällä laina-aikaa. Jälleenrahoituslainaa tarjotaan vain silloin, jos se tulee aidosti edullisemmaksi.

Mikä on Anyfin lainan korko?

Anyfinin tarjoaman lainan korko on aina yksilöllinen jokaiselle hakijalle ja riippuu jälleenrahoitettavasta luotosta sekä hakijan tiedoista.

Lainan korkoprosentti koostuu viitekorosta sekä hakijakohtaisesta korkomarginaalista. Viitekorkona käytetään kolmen kuukauden euriboria, joten oman luoton viitekorko päivittyy sen muutosten mukaisesti.

Kokonaisuudessaan lainan korko asettuu 6,48 – 19 prosentin välille. Asiakkaat säästävät edellisiin luottoihin verrattuna myös siinä, että Anyfin ei peri tilinhoitopalkkioita tai muita kuluja.

Kokemuksia Anyfinista

Anyfin tarjoaa ainutlaatuista palvelua, jossa jälleenrahoitusta tarjotaan vain silloin, jos se tuo todella säästöä hakijalle. Näin tarjouksen saatuaan voi olla aina täysin varma siitä, että Anyfinin laina on aiempaa luottoa edullisempi.

Sovelluksella on jo yli miljoona latausta, joten moni on ehtinyt jälleenrahoittamaan luottonsa Anyfinin avulla. Kokemukset ovat lähes poikkeuksetta positiivisia, ja moni Anyfinin asiakkaaksi siirtynyt kokee saaneensa taloutensa vihdoin takaisin hallintaan.

Sovellus koetaan selkeäksi, ja apua lainaan liittyvissä asioissa on saatu nopeasti sekä chatin kautta että puhelimitse. Lainaprosessi on erityisen helppo ja yksinkertainen, ja edellinen laina on voitu maksaa pois jopa parissa päivässä.

Asiakkaiden kokemusten perusteella Anyfin toimii juuri niin kuin mainostaa. Jälleenrahoitusta tarjotaan vain siinä tilanteessa, että luoton siirtäminen Anyfinille tuo aitoa säästöä. Monet asiakkaista ovat saaneet erittäin merkittäviä säästöjä, joten jälleenrahoitus on todella kannattanut.

Anyfin on aktiivinen sosiaalisessa mediassa

Anyfin on tehnyt yhteistyötä monien sosiaalisen median vaikuttajien kanssa, minkä lisäksi se on aktiivinen omilla sosiaalisen median alustoilla.

Julkaisuissaan se pyrkii herättämään ihmisiä erityisesti vastuulliseen kuluttamiseen. Tavoitteena on tukea ihmisiä kohti arkea, jossa otetaan omat raha-asiat haltuun. Jos mahdollista, Anyfin auttaa tässä omalta osaltaan madaltamalla jo olemassa olevien luottojen kustannuksia.

Anyfinin nettisivuilta löytyy lisäksi aktiivinen blogi, jonka kautta voi saada hyviä vinkkejä parempaan talouden hallintaan.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Anyfin kannustaa kaikkia asiakkaitaan lataamaan yhtiön oman sovelluksen, jonka kautta on helppo nähdä kaikkien luottojen ajantasainen tilanne.

Asiakaspalveluun saa helposti yhteyden chatin välityksellä, puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia. Yhteyttä voi ottaa chatin kautta myös viikonloppuisin.

Puhelinnumero: +358 9 4245 8800 (ma – pe 8.00–17.00)
Sähköposti: hello@anyfin.fi
Chat: aukioloajat arkisin 8.00–20.00, viikonloppuisin 10.00–16.00
Osoite: Anyfin AB, Drottninggatan 92, 111 36 Stockholm

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Anyfin tarjoaa ainoastaan jälleenrahoitusta jo olemassa oleville luotoille. Sen tavoitteena on laskea nykyisten lainojen kustannuksia, eikä samalla myönnetä uutta lainaa.

Anyfin tarjoaa kaikille täysi-ikäisille mahdollisuuden käyttää maksutonta lainakatsaus-palvelua. Se on avoin kaikille, joten lainakatsauksen käyttäminen ei edellytä jälleenrahoituslainan hakemista. Lainakatsauksen tavoitteena on auttaa saamaan yleiskuva omasta lainatilanteesta.

Anyfin tarjoaa jälleenrahoitusta erikseen jokaiselle lainalle. Kyseessä ei siten ole yhdistelylaina, vaan jokainen luotto pysyy omanaan.

Voit hakea useampaa kuin yhtä jälleenrahoituslainaa. Yhtä asiakasta kohti voidaan jälleenrahoittaa luottoja korkeintaan 20 000 eurolla.

Anyfinin jälleenrahoitus on vakuudeton, joten lainalle ei aseteta vakuuksia eikä sen hakeminen edellytä takaajaa.