Arkadia Rahoitus kokemuksia – Tiedä tämä ennen lainanhakua

Arkadia Rahoituksen kautta on mahdollista tehdä helposti laaja vertailu lainaa hakiessa. Hakemus täytetään Arkadia Rahoituksen sivuilla, ja palvelu välittää sen tunnetuille ja luotettaville lainanvälittäjille.

4.5/5

Lainamäärät: 

2000 – 60 000 €

Korko: 

4.99 – 19 %

Laina-aika: 

1 – 20 vuotta

Ikäraja:

20v

Arkadia Rahoitus lyhyesti:

Arkadia Rahoituksen kautta on mahdollista kilpailuttaa Suomen tunnetuimmat lainanvälittäjät.

Mikä yritys omistaa Arkadia Rahoituksen?

Arkadia Rahoituksen taustalta löytyy vuonna 2012 perustettu Draivi Media Oy. Yrityksen perustajat ovat Oula Lehtinen ja Antti Patana, ja se keskittyy markkinointiin ja rahoitusalan palveluihin.

Draivi Media Oy toimii Suomen lisäksi myös useassa muussa maassa tarjoten lainojen, sähkösopimusten ja puhelinliittymien hintavertailua. Yrityksen kotipaikkana on kuitenkin Suomi.

Arkadia Rahoitus - Kilpailuta lainat aina 60 000 € asti

Arkadia Rahoitus mahdollistaa erittäin laajan kilpailutuksen vain yhden hakemuksen välityksellä. Hakemus täytetään Arkadia Rahoituksen sivuilla, joka välittää sen lainojen kilpailutuspalveluille. Nämä puolestaan välittävät sen eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen.

Näin yhden hakemuksen kautta on mahdollista tavoittaa jopa yli 35 luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta.

Arkadia Rahoituksen lainan kilpailutus pähkinänkuoressa

Arkadia Rahoituksen kautta voi kilpailuttaa monipuolisesti vakuudettomat luotot eri tarpeisiin. Kulutusluoton lisäksi lainat voi kilpailuttaa vanhojen lainojen yhdistelyä tai uudelleenjärjestelyä varten.

Vastauksen lainahakemukseen saa heti ja kilpailutuksen kautta tavoittaa ison määrän lainanmyöntäjiä. Näin on mahdollista löytää lainaa mahdollisimman edullisella korolla säästää huomattavasti rahaa takaisinmaksun aikana.

Kuka voi kilpailuttaa kulutusluotot Arkadia Rahoituksen kautta?

Arkadia Rahoitus mahdollistaa lainojen ja luottojen kilpailuttamisen silloin, kun hakija täyttää seuraavat ehdot:

On hyvä huomioida, että Arkadia Rahoitus ei itse myönnä tai kilpailuta lainoja. Sen sijaan se välittää hakemuksen tunnetuille lainanvälittäjille, jotka auttavat hakijaa etsimään edullisimman lainatarjouksen.

Jopa 70 % palvelun käyttäjistä saa lainatarjouksen Arkadia Rahoituksen kautta. Laajan kilpailutuksen hyötynä on se, että hakija voi täyttää yhden rahoituslaitoksen vähimmäisvaatimukset, vaikka ei saisi tarjouksia jokaiselta luottoyhtiöltä.

Arkadia Rahoituksen palvelun avulla riittää, että täyttää yhden hakemuksen verkossa. Tämän välityksellä tavoittaa valtavan määrän lainanmyöntäjiä, jolloin itselleen sopivimman tarjouksen löytäminen on todennäköisempää.

Hae lainaa Arkadia Rahoituksen kautta - näin se onnistuu!

Lainan hakeminen Arkadia Rahoituksen kautta käy nopeasti. Ennen lainan hakemista voi tarkistaa itselleen sopivan lainan tietoja lainalaskurissa. Laskurin avulla voi arvioida eri tekijöiden vaikutusta lainan kuukausittaiseen lyhennyserään ja kokonaiskustannuksiin.

Lainan hakeminen Arkadia Rahoituksen kautta käy seuraavasti

  1. Valitse sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika.
  2. Täytä pyydetyt tiedot hakemukseen ja lähetä se.
  3. Hakemuksesi välitetään useille lainanvälittäjille ja saat heti lainatarjouksia.
  4. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse niistä paras.
  5. Hyväksy tarjous pankkitunnusten välityksellä.
  6. Saat rahat heti tilillesi tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Mikä on lainan korko?

Lainatarjouksen korko on yksilöllinen ja riippuu lainahakemuksessa annetuista tiedoista, lainanmyöntäjän omasta hinnoittelusta sekä haetusta lainasta.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos määrittelee itse lainatuotteidensa hinnat sekä kriteerit niiden myöntämiseen. Siten saman hakijan on mahdollista saada kustannuksiltaan eri suuruisia lainatarjouksia eri luotonmyöntäjiltä.

Mitä laajemman kilpailutuksen tekee, sitä varmemmin löytää itselleen mahdollisimman edullisen lainatarjouksen. Arkadia Rahoituksen kautta tavoittaa parhaimmillaan jopa 35 lainanmyöntäjää, joten lainaa hakiessa pääsee tekemään erittäin kattavan kilpailutuksen.

Vertailussa kannattaa hyödyntää lainatarjouksista löytyvää todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko kertoo parhaiten lainan kokonaiskustannuksista, sillä se sisältää lainakoron lisäksi kaikki muut lainaan liittyvät kustannukset.

Kokemuksia Arkadia Rahoituksesta

Arkadia Rahoitus on saanut käyttäjiltä positiivista palautetta erityisesti luotettavuuden, helppouden ja miellyttävän asioinnin ansiosta. Lainahakemuksen tekeminen on koettu helpoksi, ja palvelun kautta on löytynyt usein sopiva laina.

Lainanhakijat ovat saaneet nopeasti lainatarjouksia hakemuksen lähettämisen jälkeen. Mikäli lainatarjouksen tekeminen on edellyttänyt lisätietoja, on Arkadia Rahoitus ollut yhteydessä, ja hakemus on saatu etenemään sujuvasti.

Moni hakijoista on käyttänyt palvelua myös aiempien lainojen yhdistelyyn. Lainavertailun kautta on löytynyt yksi isompi laina, jolla on voitu maksaa aiemmat lainat pois. Tämän jälkeen hakijat ovat voineet keskittyä maksamaan vain yhtä lainaa pois, minkä lisäksi he ovat säästäneet lainakustannuksissa.

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa lainanvälittäjät

Arkadia Rahoitus on palvelu, jonka kautta lainanhakija voi kilpailuttaa lainanvälittäjät. Palvelu ei siten toimi itse lainojen välittäjänä tai myönnä lainoja niiden hakijoille.

Lainanhakijan näkökulmasta palvelun etuihin kuuluu se, että täyttämällä yhden hakemuksen voi tavoittaa useamman lainanvälittäjän kautta mahdollisimman paljon luotettavia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Näin on mahdollista löytää varmemmin laina edullisella korolla.

Arkadia Rahoituksen tarjoama palvelu on täysin maksuton, eikä sen kautta tehty hakemus vielä sido ottamaan lainaa. Lainahakemuksen tilan ja saadut lainatarjouksen pääsee näkemään myös yhteistyökumppaneina toimivien lainanvälittäjien sivuilla.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Arkadia Rahoitus palvelee asiakkaita ainoastaan sähköpostitse.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Sähköposti: asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi
Postiosoite: Runeberginkatu 5, 4. kerros, 00100 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Arkadia Rahoituksen palvelua voi käyttää silloin, kun on yli 20-vuotias ja on hoitanut moitteetta raha-asiat. Lainan saaminen edellyttää myös säännöllisiä tuloja palkka- tai eläketulojen muodossa.

Arkadia Rahoituksen kautta voi kilpailuttaa lainat myös silloin, kun lainasumma on tärkeää saada tilille nopeasti.

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa lainanvälittäjät, jolloin yhdellä hakemuksella voi tavoittaa useamman lainanvälittäjän yhteistyökumppanit. Näin pääsee tekemään helposti laajan kilpailutuksen.

Lainan myöntävä taho saattaa pyytää liitteeksi esimerkiksi tulotositteita tai viimeisintä verotuspäätöstä. Nämä onkin hyvä etsiä esille jo ennen lainahakemuksen lähettämistä, jotta sen käsittely on mahdollisimman sujuvaa.

Arkadia Rahoituksen palvelu on täysin ilmainen. Palvelu saa kaikki tuottonsa yhteistyökumppaneiltaan, joten hakijoilta ei veloiteta mitään kuluja.