Alisa Pankki kokemuksia: Tutustu palveluun ennen lainan hakemista

Alisa Pankki (entinen Fellow pankki, joka syntyi Fellow Financen yhdistyttyä Evli Pankin kanssa keväällä 2022) on suomalainen vakuudettomien lainojen ja talletuspalveluiden tarjoaja. Yksityishenkilöiden lisäksi pankin asiakkaina on myös yrityksiä.

4/5

Lainamäärät:

1000 – 30 000 €

Korko:

4.41 – 20.00 %

Laina-aika:

1 – 15v

Ikäraja:

20v

Alisa Pankki lyhyesti:

Alisa Pankki on luotettava suomalainan lainapalvelu. Pankin kautta on mahdollista hakea lainaa 1000 – 30 000 euroa maksimissaan 10 vuoden maksuajalla.

Mikä yritys omistaa Alisa Pankin?

Alun perin Alisa Pankin taustalla on ollut Fellow Finance Oyj, joka perustettiin vuonna 2013. Kyseessä oli joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, joka välitti lainoja lainanantajina toimivien yksityishenkilöiden ja lainanhakijoina toimivien yksityishenkilöiden välillä.

Omien sanojensa mukaan Fellow Finance välitti toimintansa aikana rahoitusta 700 miljoonan euron edestä ja palveli 950 000 asiakasta muun muassa Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Puolassa.

Vuoden 2022 huhtikuussa Fellow Finance ja Evli Pankki yhdistyivät, mikä johti Fellow Financen nimenmuutokseen ja siirtymiseen pois vertaislainojen välittämisestä. Yhtiön nimeksi tuli Fellow Pankki, joka hiljattain huhtikuussa 2023 vaihtui edelleen Alisa Pankiksi.

Alisa Pankki on täysin verkossa toimiva pankki, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa ja jonka osakkeet on listattu Helsingin pörssin päälistalla. Nykyisin pankki myöntää edelleen lainoja ja kulutusluottoja, minkä lisäksi palveluihin on lisätty muun muassa mahdollisuus käyttö- ja talletustilin avaamiseen.

Alisa Pankki - lainaa jopa 30 000 € asti

Nimenmuutoksesta huolimatta Alisa Pankin toiminta jatkuu pääosin entisellään. Sen kautta on edelleen mahdollista saa edullista lainaa nopeasti ja helposti.

Alisa Pankki myöntää yksityishenkilöille 1000 – 30 000 € kulutusluottoa, jonka voi käyttää esimerkiksi:

Laina-aika on periaatteessa 2-10 vuotta, mutta sitä on mahdollista pidentää 15 vuoteen asti neuvottelemalla pankin kanssa. Myös lyhennysvapaita kuukausia on mahdollista hakea mobiilisovelluksen tai asiakaspalvelun kautta.

Lainaa varten ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, mutta hakijan maksukyky arvioidaan hakemuksen käsittelyn yhteydessä ja tulot todennetaan esimerkiksi palkkalaskelmasta.

Alisan Pankin myöntämissä lainoissa on usein melko alhainen korko, mutta korkeimmat korot vastaavat kuitenkin sallittua korkokattoa. Lainassa on myös jonkin verra lisäkuluja, joten lainan kilpailuttaminen on kannattavaa.

Alisa Pankin lainat lyhyesti:

Kuka voi saada lainaa Alisa Pankilta?

Alisa Pankilta on verrattain helppoa saada lainaa tai kulutusluottoa. Alisa Pankin vähimmäisvaatimukset lainanhakijalle ovat:

Hakijan luottokelpoisuus tarkistetaan lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä tulo- ja luottotietojen perusteella. Alisa Pankki ei myönnä lainaa kovin halvalla, mutta jos hakijan maksukyky on hyvä, on lainaan mahdollista saada edullinen korko.

Miten lainan hakaminen Alisa Pankin kautta onnistuu?

Alisa Pankin lainahakemus on helppo täyttää verkkosivujen kautta.

Perustietojen lisäksi Alisa Pankki tarvitsee asiakkaalta esimerkiksi palkkalaskelman tai eläketodistuksen todisteeksi tuloista.

  1. Siirry ensin Alisa Pankin verkkosivuille
  2. Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika
  3. Kirjaudu järjestelmään verkkopankkitunnuksilla
  4. Täytä henkilötiedot sekä muut tarvittavat tiedot
  5. Jätä hakemus
  6. Varmista tulosi lähettämällä esimerkiksi palkkalaskelma tai tiliote
  7. Alisa Pankki tarkistaa tulo- ja luottotiedot

Tämän jälkeen saat tiedon lainahakemuksen hyväksymisestä vuorokauden sisällä. Jos laina on hyväksytty, siirretään rahat yleensä heti hakijan tilille.

Mikä on Alisa Pankin lainan korko?

Pankin myöntämissä lainoissa korko asettuu 7 – 20 % välille. Kaikille lainanhakijoille ei kuitenkaan voida myöntää matalaa korkoa, koska se määräytyy aina hakija maksukyvyn ja luottokelposuuden mukaan.

Alisa Pankin korot ovat melko kilpailukykyiset, mutta lainan lisäkulut nostavat todellista vuosikorkoa. Esimerkiksi eräpäivän muuttaminen tai lyhennysvapaan kuukauden ottaminen on mahdollista tehdä vain 10 – 15 € lisämaksua vastaan.

Nämä lisäkulut on hyvä huomioida lainan kokonaishintaa laskiessa

Alisa Pankin tarjoamat muut palvelut

Mitä Alisa Pankin tarjoamat palvelut siis ovat? Aiemmin Fellow Finance välitti vertaislainoja, mikä vaihtui kulutusluottojen myöntämiseksi Fellow Pankki nimen alla. Nyt kun Fellow Pankista tuli Alisa Pankki, tarjolla on aiempaa laajempi palveluvalikoima:

(30 päivän koroton maksuaika)

Lisäksi yritysasiakkaille tarjottaviin palveluihin kuuluu yrityslainat, tilipalvelut, luottolimiitit ja erilaiset laskutusratkaisut.

Tarjottujen tuotteiden valikoima on laajentunut nopeasti ja Alisassa onkin tapahtumassa laaja muutos siinä mitä pankki tarjoaa asiakkailleen. Ajantasaisen tiedon saatavilla olevista palveluista voi tarkistaa Alisa Pankin sivuilta.

Kokemuksia Alisa Pankista

Fellow Pankki on vaihtanut nimensä Alisa Pankiksi vasta hiljattain, joten kokemuksia ja arvioita Alisa pankista ei vielä ole ehtinyt juurikaan kertyä. Käytännössä Fellow Pankin toiminnot kuitenkin jatkuvat samanlaisina eri nimen alla, joten asiakkaiden kokemuksia voidaan tarkastella Fellow Pankin osalta.

Asiakkaiden kokemusten perusteella Alisa Pankilta lainapäätöksen saa hyvin nopeasti, kun tarvittavat tiedot ja liitteet on toimitettu pankille. Myös rahat siirtyvät lainanottajan tilille usein jo samana päivänä, jos lainahakemus on hyväksytty arkipäivänä asiakaspalvelun aukioloaikaan.

Nopean hakuprosessin lisäksi positiivista palautetta on tullut myös ammattitaitoisesta ja helposti tavoitettavasta asiakaspalvelusta ja selkeistä verkkosivuista. Kokoinaisuutena Alisa Pankki jatkaa Fellow pankin toimivalla linjalla, vaikka Fellow Pankista itsestäänkin on ehtinyt kertyä kokemuksia vasta noin vuoden ajan.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Kehuttavaa Alisa Pankin asiakaspalvelussa on aukioloajat ja se, että asiakkaita palvellaan myös ilta-aikaan sekä lauantaisin. Monilla kilpailijoilla laina-asioiden hoitaminen on haastavampaa juuri suppeiden aukioloaikojen vuoksi. Toisaalta miinusta voidaan antaa siitä, että asiakaspalveluun soittaminen on maksullista.

Postiosoite:
Pursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki

Puhelinnumero:
0203 80101 (ma-pe 8-20 ja la 10-18, 0,1717 €/min)

Sähköposti:
asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Alisa Pankki on entinen Fellow Pankki, joka on muuttanut nimeään yrityksen vision, toiminnan ja tuotevalikoiman muuttuessa ja laajentuessa.
Kyllä, Alisa Pankki on turvallinen ja luotettava kotimainen pankki. Vaikka nimi on vasta hiljattain vaihtunut Fellow Pankista Alisa Pankiksi, on yhtiöllä ollut toimintaa jo vuodesta 2013 lähtien nimellä Fellow Finance. Alisa Pankki on Finanssivalvonnan alainen pankki.
Kyllä, Fellow Pankki on turvallinen. Nykyään pankki tunnetaan nimellä Alisa Pankki, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen luotettavia ja sujuvia arjen pankkipalveluita. Alisa Pankki on Finanssivalvonnan alainen pankki.
Alisa Pankki tarjoaa luotettavia lainoja kohtuullisella korolla. Pankilla on sujuva lainanhakuprosessi, hyvä asiakaspalvelu ja laaja tuotevalikoima.
Kilpailuta Alisa Pankki ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!
Kilpailuta Alisa Pankki ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!