Axolaina kokemuksia: Tiedä tämä palvelusta ennen lainan kilpailuttamista

Axolaina ei itse myönnä lainoja, vaan tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa vakuudettomat lainat ja luotot. Sen kautta voi hakea myös yhdistelylainaa tai kokeilla, onko mahdollista saada madallettua nykyisen lainan tai luoton korkoa.

Palvelu on osa isompaa norjalaista Axo Groupia. Se toimii Norjan ja Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa, jossa palvelun nimi on LendMe.

Axolaina toimii yhteistyössä useiden pohjoismaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Kaikki yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja luotettavia toimijoita.

Tutustuimme tarkemmin lainojen kilpailuttamiseen Axolainan kautta sekä asiakkaiden kokemuksiin.

5/5

Lainamäärät: 

2000 – 60000 €

Korko: 

4 – 19 %

Laina-aika: 

12 – 180 kk

Ikäraja:

18v

Axolaina lyhyesti:

Axolaina on luotettava pohjoismainen lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa vakuudettomat lainat 60 000 euroon asti.

Axolaina on osa norjalaista Axo Groupia

Axo Groupin tarina alkoi jo vuonna 2008, kun Stig Arff ja Morten Armand Johansen perustivat sen. Norjassa ja Ruotsissa palvelu toimii nimellä Axo Finans, kun taas Tanskassa nimenä on LendMe.

Suomessa Axolaina-sivuston takaa löytyy Axo Finance Oy. Kaikissa maissa palvelun tavoite on sama eli tarjota asiakkaille mahdollisuus kilpailuttaa lainat mahdollisimman helposti.

Axolaina - Kilpailuta vakuudettomat lainat 60 000 € saakka

Axolaina ei ole itse lainanmyöntäjä vaan lainapalvelu, joka toimii yhteistyössä useiden pohjoismaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kautta.

Sen kautta voi kilpailuttaa uuden vakuudettoman lainan tai luoton sekä hakea lainaa aiempien lainojen yhdistelyä tai uudelleenrahoitusta varten.

Axolainan lainan kilpailutus

Axolaina välittää hakemuksesi tällä hetkellä lähes 20 pohjoismaalaiselle pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido mihinkään, ja lainatarjoukset ovat voimassa 30 vuorokautta. Näin ehdit tutustua saamiisi lainatarjouksiin rauhassa.

Lainatarjouksia saa yleensä erittäin nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Kaikki saadut tarjoukset näkyvät sen jälkeen omilla sivuilla, missä niitä pääsee vertailemaan kirjautumisen jälkeen.

Vaikka ensimmäiset tarjoukset tulevat nopeasti, kannattaa odottaa, että kaikki yhteistyökumppanit ovat ehtineet tehdä tarjouksensa. Näin voit varmistua siitä, että pääset varmasti hyödyntämään niistä edullisimman.

Kuka voi kilpailuttaa lainat Axolainan kautta?

Lainojen kilpailuttaminen Axolainan kautta on mahdollista, kun täyttää seuraavat minimivaatimukset:

Jokainen pankki ja rahoituslaitos määrittelee itse omat vähimmäisvaatimuksensa, joten täyttämällä nämä vaatimukset ei välttämättä saa vielä lainatarjouksia kaikilta yhteistyökumppaneilta.

Hakemalla lainaa Axolainan kautta ei kuitenkaan tarvitse itse tutustua lainanmyöntäjien vaatimuksiin hakijaa kohtaan. Hakemuksesi välitetään automaattisesti kaikille niille toimijoille, joiden vaatimukset täytät.

Näin saat kilpailutettua lainantarjoajat pienellä vaivalla, ja löydät helposti edullisimman tarjouksen.

Hae lainaa Axolainan kautta - näin se onnistuu!

Axolainan kautta pystyy hakemaan vakuudetonta lainaa moneen eri tarpeeseen. Kun haluat kilpailuttaa lainat, toimi näin:

  1. Suuntaa Axolainan sivuille.
  2. Täytä hakemasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Ilmoita tässä yhteydessä myös, jos aiot käyttää lainan aiempien luottojen takaisinmaksuun.
  3. Anna yhteystietosi ja tunnistaudu palveluun pankkitunnusten avulla.
  4. Täytä muut pyydetyt tiedot ja lähetä hakemus.
  5. Saat ilmoituksen heti, kun ensimmäinen lainatarjous saapuu.

Lainatarjousten vertailu onnistuu helposti Omien sivujen kautta. Tarjousten pyytäminen ei ole sitovaa eli niitä ei ole pakko hyväksyä.

Mikäli tarjousten joukosta löytyy itselle sopiva vaihtoehto, viimeistellään lainaprosessi lainantarjoajan kanssa. Lainan saaminen voi vielä edellyttää esimerkiksi viimeisen verotuspäätöksen tai palkkakuitin lähettämistä lainanmyöntäjälle.

Mikä on lainan korko?

Axolaina ei myönnä lainoja, joten lainatarjousten korkoprosentit vaihtelevat. Kilpailutuksen tavoitteena on kuitenkin löytää itselleen lainaa mahdollisimman edullisesti.

Jokainen rahoituslaitos tekee lainatarjouksen itsenäisesti, ja sama hakija voi saada koron ja muiden kulujen osalta eri hintaisia tarjouksia. Näitä kannattaa vertailla erityisesti todellisen vuosikoron ja kokonaiskustannusten perusteella, jolloin löytää helposti edullisimman tarjouksen.

Tällä hetkellä lainojen korot vaihtelevat 4 – 20 prosentin välillä. Aivan edullisimman korkoprosentin saaminen on kuitenkin melko harvinaista.

Korkoprosenttiin vaikuttaa lainaan liittyvien tekijöiden lisäksi oman talouden tilanne. Mikäli oma luottoluokitus kiinnostaa, kannattaa tutustua Axolainaan yhdistettyyn maksuttomaan uScore-palveluun.

Kokemuksia Axolainasta

Axolaina on turvallinen ja luotettava lainojen vertailupalvelu, joka käsittelee jopa kymmeniä tuhansia hakemuksia kuukausittain. Tutustuimme lainanhakijoiden kokemuksiin, ja niiden perusteella moni on löytänyt itselleen sopivan vaihtoehdon Axolainan kautta.

Lainan hakuprosessia kehuttiin sujuvaksi, ja moni lainaa hakeneista koki saaneensa yksilöllistä ja hyvää palvelua. Hakemuksen täyttämisen jälkeen Axolaina on ollut vielä yhteydessä puhelimitse, jotta hakijalle on varmasti löydetty paras mahdollinen laina.

Lainahakemusten käsittely on ollut nopeaa, ja lainasumma on saatu käyttöön tarvittaessa erittäin nopeasti. Näin apua on saatu myös tiukassa tilanteessa.

uScore mahdollistaa omien luottopisteiden tarkistamisen

Axolainaan yhdistetty uScore on norjalaisen Defero AS:n maksuton palvelu, jonka kautta on mahdollista ottaa oma talous yhä paremmin haltuun.

Käytännössä omien luottopisteiden tarkistaminen tapahtuu kirjautumalla uScoren palveluun. Tämän jälkeen palvelun annetaan käydä läpi oman pankkitilin tilitapahtumat, minkä perusteella muodostetaan luottopisteet.

Voit tarkastella palvelusta muun muassa arvioita siitä, kuinka todennäköisesti ja millä korkoprosentilla voisit mahdollisesti saada lainaa. Palvelusta löytyy myös runsaasti vinkkejä siihen, miten omia luottopisteitä voi parantaa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Axolainan asiakaspalveluun saa yhteyden sekä arkisin että viikonloppuisin. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse ja sähköpostilla.

Puhelinnumero: 09 4245 2326 (ma – pe 9.00–21.00, la – su 10.00–16.00)
Sähköposti: asiakaspalvelu@axolaina.fi
Osoite: Kalevankatu 6, 4. krs, 00100 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Axolainan kautta voi kilpailuttaa 2 000 – 60 000 euron suuruiset vakuudettomat lainat. Hakemus välitetään Axolainan yhteistyökumppaneille, jotka ovat tunnettuja pohjoismaalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Lainojen kilpailuttaminen Axolainan kautta on hakijoille maksutonta. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei ole sitovaa eli lainatarjouksia ei ole pakko hyväksyä, jos ne eivät ole sopivia omiin tarpeisiin.

Kyllä voi, Axolainan kautta voi hakea sekä yhdistelylainaa että aiemmin otetun lainan tai luoton uudelleenrahoitusta.

Lainojen kilpailuttaminen Axolainan kautta on nopeaa, ja saat ensimmäiset lainatarjoukset yleensä heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilillesi yleensä 1 – 3 pankkipäivän aikana.

Mahdolliset liitteet riippuvat lainan myöntävästä tahosta. Yleensä pyydetään vähintään viimeisintä palkkakuittia, mutta sen lisäksi voidaan pyytää myös esimerkiksi verotuspäätöstä.