TF Bank kokemuksia: Tiedä ainakin tämä ennen lainan hakemista

TF Bank AB on ruotsalainen pankkiyhtiö, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1987. Yhtiö perustettiin aluksi tarjoamaan rahoitusratkaisuja postimyyntiasiakkaiden tarpeisiin, mutta nykyään valikoimissa on vakuudeton laina ja säästämisen ratkaisuja.

TF Bank Group toimii jo yhdessätoista eri maassa. Sillä on kolme eri toiminta-aluetta, jotka ovat kuluttajaluotot, luottokortit ja maksuratkaisut verkkokaupoille.

Tutustuimme tarkemmin TF Bankin kulutusluottoon sekä pankin asiakkaiden kokemuksiin.

4/5

Lainamäärät: 

2500 – 40000 €

Korko: 

10.95 – 18.45 %

Laina-aika: 

24 – 144 kk

Ikäraja:

22v

TF Bank lyhyesti:

TF Bank on arvostettu kansainvälinen pankkiyhtiö, joka tarjoaa vakuudetonta lainaa 40 000 euroon asti.

TF Bank on osa isompaa TF Bank Groupia

TF Bank on perustettu jo vuonna 1987, jolloin tarjolla oli rahoitusratkaisuja postimyyntiasiakkaiden tarpeisiin. Suomeen toiminta laajeni vuonna 1999, ja vuosien aikana TF Bankilla on ollut Suomessa jo kymmeniätuhansia kuluttaja-asiakkaita.

Nykyään TF Bankilla on Suomessa sivuliike, joka perustettiin vuonna 2014. Pari vuotta sitä ennen valikoimiin tuli myös säästötili kilpailukykyisellä korolla.

Suomen ja Ruotsin lisäksi pankki toimii nykyään Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Saksassa ja Itävallassa.

TF Bank Group toimii kolmella eri toiminta-alueella, jotka ovat kuluttajaluottojen lisäksi luottokortit ja maksuratkaisut verkkokaupoille. Verkkokauppojen maksuratkaisuja tarjotaan aputoiminimenä toimivan Avardan kautta.

TF Bank - Vakuudetonta lainaa 40 000 € asti reiluilla ehdoilla

TF Bankin valikoimista löytyy vakuudeton laina, jota voi hakea aina 40 000 euroon asti. Lainaa voi hakea aiemmin otettujen lainojen ja luottojen yhdistelyyn tai harkittuja hankintoja varten.

Pankin tavoitteena on olla joustava vaihtoehto lainan hakemiseen. Halutessaan takaisinmaksuajan voi valita pidemmäksi, mutta lainaa voi lyhentää aina myös nopeammin. Joustoa tarjotaan myös maksuvapaiden kuukausien muodossa.

TF Bank laina

Lainakorko on asiakaskohtainen, joten saat tietää oman tarjouksesi vain täyttämällä hakemuksen.

Lainan lisäksi TF Bankin valikoimista löytyy säästötili, jonne säästetyille rahoille maksetaan kilpailukykyistä korkoa. Säästötililtä voi tehdä kaksi maksutonta nostoa vuodessa, eikä tiliin liity kuukausimaksua tai muita ylimääräisiä veloituksia.

Kuka voi saada lainaa TF Bankilta?

TF Bankin vaatimukset lainan hakijoille ovat seuraavat:

Päätös lainan myöntämisestä tehdään kokonaisvaltaisen luottoarvion perusteella. Laina on vakuudeton, joten sille ei aseteta vakuuksia, etkä tarvitse lainalle takaajaa.

Hae lainaa TF Bankilta - näin homma hoituu!

TF Bankilta voi hakea kulutusluottoa arjen hankintoja varten tai lainaa aiemmin otettujen luottojen yhdistelyyn.

Lainaa haetaan sähköisesti TF Bankin sivuilta löytyvän hakemuksen kautta. Lainan hakeminen on nopeaa, ja saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

  1. Täytä hakemukseen sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika.
  2. Tämän jälkeen täytä vielä muut pyydetyt tiedot.
  3. Saat alustavan lainapäätöksen heti.
  4. Toimita vielä liitteet, mikäli sellaisia pyydetään. Saat tämän jälkeen lopullisen lainapäätöksen 1–3 pankkipäivän kuluessa.

Jos lainan hakeminen sähköisesti tuntuu hankalalta, voi soittaa TF Bankin asiakaspalveluun ja täyttää hakemuksen puhelimitse.

Mikä on lainan korko?

TF Bankin myöntämän vakuudettoman lainan korko koostuu viitekorosta ja pankin omasta marginaalista. Lainan viitekorko on 3 kk euribor, joten se päivittyy aina koron tarkistamisen jälkeen.

Kokonaisuudessaan asiakaskohtainen vuosikorko asettuu tällä hetkellä 10,95 – 18,45 prosentin välille. Lainan avaamisesta ei veloiteta palkkiota.

Korkojen lisäksi maksetaan tilinhoitomaksua, joka on 0,01 % myönnetyn lainan määrästä per päivä. Korkeintaan tilinhoidosta veloitetaan kuitenkin yhdeksän euroa kuukaudessa.

TF Bankin vakuudeton laina on vaihtuvakorkoinen, mutta maksuerän suuruus pysyy samana koko ajan. Siten koron muuttuessa myös takaisinmaksuaika voi muuttua.

Kokemuksia TF Bankista

Tutustuimme vielä tarkemmin TF Bankin asiakkaiden kokemuksiin vakuudettomasta lainasta.

Palautteiden perusteella hakemuksen täyttäminen on helppoa, ja hakuprosessi sujuu nopeasti. Erityisen paljon positiivista palautetta on tullut siitä, että lainaprosessin aikana ei tarvitse lähettää palkkakuitteja tai muita tositteita liitteenä. Sen sijaan riittää, että antaa luvan omien tilitietojen sähköiseen läpikäymiseen.

Monille on ollut myös positiivinen yllätys, kuinka nopeasti rahat ovat tulleet tilille. Parhaimmillaan lainasumma on saatu käyttöön heti seuraavana aamuna, joten hankintoja on päässyt tekemään nopealla aikataululla.

Asiakaspalvelu on saanut erityistä kiitosta ystävällisyydestä ja ammattitaidosta. Palautteiden joukosta löytyy jopa arvioita, joiden mukaan TF Bank on osoittautunut parhaaksi kulutusluottoja tarjoavaksi pankiksi.

Negatiivisia palautteita ei juurikaan löydy, ja sekä Truspilotissa että Googlen arvosteluissa yrityksen arvosana on erinomainen.

Tutustu myös lainaturvaan

TF Bankin asiakkailla on mahdollisuus turvata lainan takaisinmaksua lainaturvan avulla. Lainaturva on voimassa aina 75-vuoden ikään asti, mutta sen sisältö muuttuu yli 65-vuotiailla.

Nuoremmilla lainaturva auttaa lainan takaisinmaksussa silloin, kun joutuu työttömäksi tai kohtaa työkyvyttömyyden. Yli 65-vuotiaat voivat hakea lainaturvasta korvauksia joutuessaan sairaalahoitoon tai ryöstön uhriksi. Lainaturva auttaa myös silloin, jos vakuutuksen ottaja menehtyy.

Lainaturvan hinta on 9 prosenttia lainasopimuksen mukaisesta kuukausittaisesta maksuerästä.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

TF Bankin asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse, puhelimella tai nettisivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta.

Puhelinnumero: laina-asiakkaat 0206 90681, säästötili 0206 90591 (ma – pe 8.00–16.00)
Sähköposti: info@tfbank.fi
Postiosoite: PL 5600, 00002 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

TF Bankilta voi hakea lainaa 2 500 – 40 000 euroa. Mahdollinen lainasumma riippuu omasta taloudellisesta tilanteesta, ja tarjottavan lainasumman saa tietoon vain lähettämällä hakemuksen.

Voit lyhentää lainaa aiottua nopeammin ilman erillistä ilmoitusta. Ylimääräisten tai sovittua suurempien lyhennysten tekemisestä ei veloiteta lisämaksuja.

Jokaisella asiakkaalla voi olla vain yksi laina avoimena kerralla. Joskus voi kuitenkin olla mahdollista saada korotusta omaan lainaan.

Lisälainaa haetaan samalla lomakkeella millä on haettu alkuperäistä lainaa. Korotusta käsitellessä tehdään uusi luottopäätös.

Yleensä liitteitä ei tarvita, vaan tulot vahvistetaan sähköisesti.

Laina-asiakkaan on mahdollista hyödyntää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Tämä edellyttää sitä, että lyhennykset on hoidettu ajallaan vähintään neljän kuukauden ajan. Maksuvapaan pitäminen kuitenkin pidentää laina-aikaa.

Kilpailuta TF Bank ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!
Kilpailuta TF Bank ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!