Avida kokemuksia – Tiedä tämä lainasta ja palvelusta

Avida Finans on ruotsalainen luottoyhtiö, joka tarjoaa sekä kuluttaja-asiakkaille että yrityksille rahoitusratkaisuja Ruotsin lisäksi Norjassa ja Suomessa.

Kuluttajille tarjolla on vakuudeton Avida laina, jonka voi käyttää joko lainojen yhdistelyyn tai muuhun haluamaansa tarkoitukseen. Yrityksille on tarjolla useita erilaisia rahoitusratkaisuja, joten Avidan kanssa voi neuvotella juuri oman yrityksen tarpeisiin parhaan vaihtoehdon.

Kilpailuta Avida ja +20 luottoyhtiötä

Avida Finans AB perustettu jo vuonna 1983

Avida Finans AB on ehtinyt toimimaan lainamarkkinoilla jo useita kymmeniä vuosia, vaikka se ei ole yhtä tunnettu kuin moni muu luottoyhtiö. Avidan pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, mutta sillä on toimipisteet myös Helsingissä ja Oslossa.

Yhtiön tavoitteena on tarjota selkeitä, nykypäiväisiä rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille. Avida Finansilla on Suomessa sivuliike ja sen toimintaa valvoo sekä Ruotsin että Suomen Finanssivalvonta.

AvidaLaina - hae vakuudetonta lainaa 50 000 € asti

Kuluttaja-asiakkaat voivat hakea Avidalta vakuudetonta lainaa aina 50 000 euroon asti. Lainaa markkinoidaan ensisijaisesti aiemmin otettujen lainojen yhdistelyyn, mutta sitä voi hakea myös yleisemmin kulutukseen tai isompia hankintoja varten.

Lainalle voi hakea myös Lainaturvaa, joka takaa lainan takaisinmaksun työttömyyden tai sairastumisen aikana.

AvidaLaina

AvidaLaina on vakuudeton, joten sen hakeminen ei edellytä lainan pantiksi kelpaavaa omaisuutta. Laina on todennäköisempää saada silloin, jos sitä hakee yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Avidalla on myös tarjolla useita eri rahoitusvaihtoehtoja suurille ja keskisuurille yrityksille. Yritysten kannattaa olla yhteydessä suoraan Avidaan, jolloin voidaan kartoittaa yrityksen tilanne ja löytää parhaat ratkaisut juuri kyseisen yrityksen tarpeisiin.

Kuka voi saada lainaa Avidalta?

Avidan tavoitteena on olla vastuullinen lainanmyöntäjä, joten lainanhakijoille on asetettu vaatimuksia. Näiden tavoitteena on ehkäistä lainanottajien ylivelkaantumista.

Hakuprosessissa hyödynnetään nykyään lisäksi Kreditz-palvelua, jonka avulla voidaan varmistua entistä paremmin hakijan maksukyvystä.

AvidaLainaa voi hakea silloin, kun täyttää seuraavat ehdot:

Maksukyvyn lisäksi tarkistetaan aina luottotiedot. Tämän lisäksi alustavan hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa tulotositteet ja mahdollisesti muita liitteitä, joilla varmistetaan hakemuksen tietojen paikkansapitävyys.

Hae lainaa Avidalta - näin se onnistuu!

Lainaa voi hakea suoraan Avidan omilta nettisivuilta löytyvän hakemuksen kautta. Hakemukseen täytetään haettava lainasumma, takaisinmaksuaika ja hakijaa koskevat tiedot.

Jos mahdollista, kannattaa lainaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Näin on todennäköisempää saada myöntävä päätös hakemukseen, minkä lisäksi lainan korko voi asettua edullisemmalle tasolle.

Avida hyödyntää hakemusten käsittelyssä nykyään Kreditz-palvelua. Palvelu tarkistaa asiakkaan tili- ja maksutiedot, mikä mahdollistaa maksukyvyn todentamisen yhä tarkemmin. Näin voidaan ehkäistä ylivelkaantumista, mikä on sekä asiakkaiden että pankin etu.

Hae lainaa Avida Finansilta seuraavasti:

  1. Täytä hakemukseen haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika.
  2. Täytä muut pyydetyt tiedot.
  3. Saat nopeasti alustavan lainatarjouksen.
  4. Tutustu tarjoukseen ja hyväksy se halutessasi pankkitunnuksilla.
  5. Toimita vielä pyydetyt liitteet sähköisesti.
  6. Liitteiden tarkistamisen jälkeen laina hyväksytään lopullisesti ja maksetaan tilillesi parin pankkipäivän sisällä.

Lainaa hakiessa tulee antaa Avidalle lupa tarkistaa luottotiedot sekä tiedustella Suomen Asiakastiedon positiivisesta luottorekisteristä jo olemassa olevia lainoja. Lisäksi kirjaudutaan pankkitunnuksilla Kreditz-palveluun.

Tietojen tarkistaminen sähköisesti on erittäin nopeaa, joten saat alustavan lainatarjouksen hetkessä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Mikä on lainan korko?

Avidan vakuudettoman lainan korko koostuu marginaalikorosta ja viitekorosta. Viitekorko määräytyy aina kuukauden ensimmäisen pankkipäivän koron mukaan.

Viitekorkona on kuukauden euribor-korko, joten se tarkistetaan kuukausittain. Viitekoron muutokset vaikuttavat kuukausittaisten maksuerien suuruuteen, joten takaisinmaksuaika pysyy samana viitekoron muutoksista huolimatta.

AvidaLainan korko asettuu 6,95 – 17,45 prosentin välille. Jokainen lainatarjous on kuitenkin yksilöllinen, ja oman henkilökohtaisen prosentin saa tietoon vain pyytämällä tarjouksen.

Kokemuksia Avida Finansista

Avida on ehtinyt toimimaan Suomessa jo pitkään, ja asiakkaiden kokemusten perusteella kyseessä on erittäin luotettava luotonmyöntäjä.

Tutustuimme asiakkaiden jättämiin arvosteluihin ja kokemuksiin. Pääasiallisesti kokemukset ovat olleet positiivisia, ja esimerkiksi Trustpilot-palvelussa Avida on saanut 4,6/5 tähteä.

Kiitosta on annettu erityisesti sivuston ja hakuprosessin sujuvuudesta ja nopeudesta. Jos hakemuksen täyttämiseen on tarvinnut apua, asiakaspalveluun on saanut helposti yhteyden puhelimitse. Lainatarjoukset on koettu selkeiksi, mikä helpottaa päätöksentekoa. Myös lainatuotteiden kilpailukykyinen hinnoittelu on saanut positiivisia arvioita.

Negatiivista palautetta Avida on saanut lähinnä siitä, että haettua lainaa ei ole saatu. Vastuullisena lainanmyöntäjänä Avida ei myönnä lainaa, mikäli sen seurauksena hakijalla on riski ylivelkaantua. Päätös luoton myöntämisestä tehdään kuitenkin aina hakijan kokonaistilanteen perusteella.

Lainaturva takaa AvidaLainan takaisinmaksun

Avidan lainaa hakiessa on myös mahdollista ottaa lainalle Lainaturva. Vakuutuksen myöntäjänä toimii AmTrust International Underwriters AB.

Vakuutuksesta on mahdollista hakea korvauksia lainan takaisinmaksua varten silloin, jos:

Näiden lisäksi kuolemantapauksessa maksetaan jäljellä oleva velkasumma aina 35 000 euroon saakka. Lainaturvan ensimmäinen kuukausi on ilmainen, minkä jälkeen hinta on 8,75 % lainan kuukausittaisesta maksuerästä.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Avidan asiakkaat voivat ottaa asiakaspalveluun yhteyttä helposti Omien Sivujen kautta. Omilla Sivuilla pystyy tarkistamaan myös muun muassa jäljellä olevan lainapääoman, laskut sekä aiemmat lainaa koskevat tapahtumat.

Asiakaspalveluun saa yhteyden myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelinnumero: 075 755 0070 (ma – pe 10.00–17.00)
Sähköposti: asiakaspalvelu@avidafinans.fi
Osoite: Avida Finans AB, sivuliike Suomessa, Itämerenkatu 3, 00180 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Maksuvapaiden kuukausien pitäminen on mahdollista kaksi kertaa vuodessa. Ensimmäisen maksuvapaan voi pitää sen jälkeen, kun on maksanut lainaa takaisin kuusi kokonaista kuukautta. Maksuvapaiden pitäminen ei muuta laina-aikaa, vaan kyseisen kuukauden korot lisätään lainan pääomaan ja maksetaan tulevien kuukausien aikana.

Lainan voi aina maksaa takaisin kokonaisuudessaan etuajassa, eikä tästä veloiteta ylimääräisiä kuluja. Jos haluaa maksaa lainan kokonaisuudessaan pois, tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun ajantasaisen saldon saamiseksi.

Lainaa voi lyhentää isompia maksueriä, mitä on etukäteen suunnitellut. Isommat lyhennykset pienentävät lainan pääomaa eli ne eivät vaikuta seuraavan maksuerän suuruuteen.

Takaisinmaksuajan muuttaminen on joissain tapauksissa mahdollista. Tällöin tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun, jonka kanssa asiasta voidaan sopia.

Kyllä voit, AvidaLaina on täysin vakuudeton laina. Myöntävän päätöksen saaminen on kuitenkin todennäköisempää, jos haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Kilpailuta Avida ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!
Kilpailuta Avida ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!