Resurs Bank kokemuksia: Tutustu lainatuotteisiin ja pankkiin ennen lainanhakua

Resurs Bank on Ruotsista kotoisin oleva pankki, joka on toiminut Suomessa jo yli kaksi vuosikymmentä. Sen valikoimiin kuuluu vakuudeton laina ja luottokortti, minkä lisäksi Resurs Bank tarjoaa erilaisia maksuratkaisuja yrityksille.

5/5

Lainamäärät: 

1000 – 50000 €

Korko: 

6.95 – 19 %

Laina-aika: 

1 – 12 vuotta

Ikäraja:

24v

Resurs lyhyesti:

Resurs Bank on luotettava ruotsalainen pankki, joka tarjoaa vakuudetonta lainaa, luottokorttia ja osamaksuratkaisuja.

Mikä yritys omistaa Resurs Bankin?

Resurs Bank on ruotsalainen pankki, joka on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2002. Pankin taustalla toimii Resurs Holding AB niminen yhtiö, jonka historia on huomattavasti tätä pidempi.

Resurs on alun perin perustettu jo vuonna 1977, jolloin yritys kuitenkin myi vain kodinelektroniikkaa. Resurs Finans perustettiin vuonna 1983, ja nämä kaksi osa-aluetta toimivat rinnakkain vuosikymmenen ajan. Tämän jälkeen yhtiö päätti keskittyä rahoitusratkaisuihin, ja kodinelektroniikkaliikkeet myytiin pois.

Nykyään Resurs toimii useissa pohjoismaissa tarjoten rahoitusratkaisuja kuluttajille ja yrityksille. Sillä on Suomessa jopa yli 100 000 asiakasta, joten se on merkittävä toimija lainamarkkinoilla.

Resurs Bank - Hae lainaa jopa 50 000 € asti

Resurs Bankin lainatuotteena on vakuudeton laina eli kulutusluotto. Kulutusluottoa voi hakea tuhannesta eurosta isompiin lainasummiin, joten se sopii moneen eri tarpeeseen.

Valikoimissa on myös yhdistelylaina, jonka avulla voi yhdistellä useat pienemmät lainat ja luotot yhden isomman lainan alle.

Resurs Bankin vakuudeton laina

Lainalle on mahdollista ottaa Maksuvakuutus, jonka hinta on 9 % lainan kuukausierästä. Maksu on kuitenkin vähintään kolme euroa kuukaudessa ja enintään 39 euroa kuukaudessa. Vakuutusta voi hakea lainan hakemisen yhteydessä tai jälkikäteen.

Vakuutuksen kautta on mahdollista saada koko kuukausierän suuruinen korvaus jopa 12 kuukauden ajaksi silloin, jos sairastuu tai joutuu työttömäksi. Maksuvakuutusta on mahdollista hakea myös Resurs Bankin luottokortille.

Laina-asiakkaat voivat myös hyödyntää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Maksuvapaan mahdollisuudesta ilmoitetaan aina laskulla.

Kun lainaa on maksanut kuusi kuukautta peräkkäin, voi tarvittaessa hakea lainan korotusta. Korotusta pystyy hakemaan omien pankkitunnusten välityksellä täyttämällä netissä hakemuksen. Mikäli korotus myönnetään, maksetaan rahat hakijan tilille parin arkipäivän sisällä.

Kuka voi saada lainaa Resurs Bankilta?

Resurs Bankilta voi lähteä hakemaan kulutusluottoa silloin, kun raha-asiat ovat kunnossa. Lainaa hakiessa tarkistetaan luottotiedot ja varmistetaan se, että hakijan takaisinmaksukyky on lainasummaan nähden riittävä.

Yleiset ehdot lainan hakemiseen ovat seuraavat:

Näin voit hakea lainaa Resurs Bankilta

Resurs Bankin lainaa haetaan suoraan yrityksen nettisivuilta, josta löytyy lainalaskuri. Lainalaskurin avulla voi ennen lainan hakemista arvioida, mikä on sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika omaan talouden tilanteeseen.

On kuitenkin hyvä muistaa, että lainalaskurin korko on aina viitteellinen, ja henkilökohtaisen lainatarjouksen saa vain lähettämällä hakemuksen.

Resurs Bank lainan hakeminen etenee seuraavasti:

  1. Tarkista lainalaskurin avulla sopiva lainasumma ja laina-aika.
  2. Kirjaudu palveluun omilla pankkitunnuksilla. Lainaa voi hakea myös soittamalla Resurs Bankin asiakaspalveluun.
  3. Täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se.
  4. Saat alustavan päätöksen ja lainatarjouksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.
  5. Mikäli tarjous on sopiva, voit hyväksyä sen pankkitunnuksia käyttäen. Hakemuksen liitteeksi pyydetään vielä tulotositteita.
  6. Liitteiden tarkastaminen vie 1 – 3 vuorokautta, minkä jälkeen hakemus hyväksytään lopullisesti.
  7. Tämän jälkeen rahat maksetaan tilillesi, josta saat vielä varmistuksen tekstiviestin välityksellä.

Mikä on lainan korko?

Jokaisen lainatarjouksen korko on henkilökohtainen ja siihen vaikuttaa sekä haettavan lainan suuruus että lainahakemuksessa annetut tiedot.

Alin mahdollinen nimelliskorko on 6,95 %, mikä on nykyisellä korkotasolla varsin kilpailukykyinen. Kokemusten perusteella korkoprosentit asettuvat kuitenkin yleensä tätä korkeammalle tasolle.

Lainan viitekorkona on 3 kk euribor, joten lainan korko muuttuu aina kolmen kuukauden välein. Tämä voi nostaa lainakustannuksia, mikäli viitekorot lähtevät nousemaan.

Näiden päälle tulee myös kuukausittainen luottokulu, joka on korkeintaan 12,50 euroa.

Kokemuksia Resurs Bankista

Resurs Bank on ehtinyt toimimaan suomalaisilla lainamarkkinoilla jo pitkään, joten pankin asiakkaille on kertynyt runsaasti kokemuksia sen tuotteista.

Positiivisten palautteiden joukossa on kehuttu puhelimessa saatua apua lainan hakemiseen. Asiakaspalvelu on auttanut ystävällisesti ja asiantuntevasti, joskin osa asiakkaista antaa moitetta liian pitkistä jonotusajoista.

Kokemusten joukosta löytyy myös useampia positiivisia palautteita Resurs Bankin joustavuudesta. Hakijat olivat saaneet Resurs Bankilta lainan, vaikka sitä ei oltu muualta myönnetty. Mikäli vastaan oli tullut yllättäviä taloudellisia tilanteita, on laskulle myös saatu lisää maksuaikaa.

Resurs Bank on myös tarjonnut monille hakijoille yhdistelylainaa kilpailukykyisellä korolla. Näillä on voitu maksaa vanhat lainat pois, ja keskittyä tämän jälkeen lyhentämään yhtä edullisempaa lainaa pois.

Resurs Society panostaa vastuullisuuteen

Resurs Bankin sivuilta löytyy myös oma Resurs Societyksi nimetty osio, jossa kerrotaan pankin toiminnasta vastuullisuuden hyväksi ja kannustetaan sen asiakkaita vastuulliseen kuluttamiseen.

Näiltä sivuilta löytyy tarkempaa tietoa siitä, miten Resurs osallistuu yhteiskuntaan ja mitä tekoja pankki tekee vastuullisuuden puolesta. Sivuilla on myös kerrottu tarkemmin siitä, minkälainen lainanmyöntäjä Resurs Bank on.

Sivuilta löytyy myös kuluttajille tarkoitettu MyEconomy koulutus. Sen tavoitteena on tarjota työkaluja oman talouden hoitamiseen, jotta olisi mahdollista saavuttaa tasapainoinen arki raha-asioiden suhteen.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Resurs Bankin asiakaspalvelu palvelee vain puhelimen välityksellä. Tämän lisäksi sivuilta löytyy virtuaalinen neuvoja Pipsa, jolta voi kysellä peruskysymyksiä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Puhelinnumero: 09 622 4308 (ma – pe 8.00 – 17.00)
Postiosoite: Resurs Bank AB, PL 3900, 00002 Helsinki

Resurs Bankin asiakkaat voivat myös ladata sovelluksen, josta löytyy kaikkien omien lainojen ja osamaksujen tarkemmat tiedot.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Resurs Bank AB on erittäin luotettava ruotsalainen toimija, joka on ehtinyt palvelemaan Suomessa sivuliikkeensä kautta jo yli 100 000 kuluttaja-asiakasta.

Resurs Bankilta voi hakea lainaa 1 000 – 50 000 euroa. Itselleen mahdollinen lainasumma riippuu tuloista ja omasta taloudellisesta tilanteesta.

Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Lainan korko on usein hieman edullisempi silloin, kun sitä hakee yhdessä toisen hakijan kanssa.

Resurs Bank tarjoaa myös erilaisia rahoitus- ja osamaksuratkaisuja. Näiden avulla voi tehdä kalliimpia hankintoja suoraan myymälässä.

Lainan ja osamaksurahoituksen voi maksaa aina kerralla pois ilman lisäkuluja.

Kilpailuta Resurs Bank ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!
Kilpailuta Resurs Bank ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!