Morrow Bank: Lue kokemuksia ja tiedot lainasta

Morrow Bank on norjalainen digitaalinen pankki, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat lainat, vakuutukset sekä luottokortti. Pankki on noussut muutamien vuosien aikana tunnetuksi ja luotetuksi rahoitusalan yritykseksi, jonka kilpailuvaltteja ovat alhaiset korot ja hyvin joustava laina-aika.
4.5/5

Lainamäärät:

1 000 – 50 000 €

Korko:

7 – 18.5 %

Laina-aika:

1 – 60 kk

Ikäraja:

23v

Morrow lyhyesti:

Morrow Bank on moderni lainapalvelu, joka tarjoaa kulutusluottoa ja luottokorttia kohtuullisella korolla. Yhtiö tunnettiin aiemmin nimellä Komplett Bank.

Mikä yritys on Morrow Bankin takana?

Morrow Bank on norjalainen pankki, joka on hyvin tunnettu paitsi Suomessa myös muualla Skandinaviassa.

Pankki on osa norjalaista Morrow Bank ASA konsernia, joka omistaa Norjassa ja Skandinaviassa useita suuria ja suosittuja verkkokauppoja sekä pyörittää monia muita netissä toimivia palveluita.

Vuonna 2014 perustettu Morrow Bank (aiemmin Komplett Bank) on monille tuttu rahoitusalan yritys, joka on toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 2017. Sen pääkonttori sijaitsee Lysakersissa Norjassa ja se osakkeet on noteerattu Oslon pörssissä. Morrow Bank ASA toimii Norjan finanssivalvonnan alla ja kuuluu Norjan pankkien takausrahastoon (Bankenes Sikringsfond).

Morrow Bank on alallaan hyvin tunnettu ja suosittu yritys, jota pidetään kaikin puolin luotettavana. Kilpailijoihin nähden rahoitusyhtiö tarjoaa alhaista korkoa ja joustavia lainaehtoja, jotka ovat tehneet siitä hyvin kilpailukykyisen ja varteenotettavan vaihtoehdon lainanhakijoiden silmissä.

Morrow Bank - lainaa jopa 50 000 € asti

Morrow Bank tarjoaa lainaa 50 000 euroon asti hyvin joustavin ja edullisin ehdoin.

Korko on yksi markkinoiden alhaisimmista, eli 6 – 18,50 %. Tulee kuitenkin muistaa, että korko määritellään asiakaskohtaisesti maksukykyarvion perusteella, joten läheskään kaikki lainanhakijat eivät tule saamaan lainaa korkohaitarin matalimmasta päästä.

Morrow Bankin laina on ehdoiltaan hyvin joustava ja siksi monien lainanhakijoiden suosiossa. Lainan takaisinmaksuaikaa ei ole määritelty, joten voit maksaa lainaa takaisin juuri sellaisissa erissä, jotka sopivat taloudelliseen tilanteeseesi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen alustava lainapäätös tulee heti ja sen hyväksymisen jälkeen lainasumma siirtyy tilille 1 – 2 päivän kuluessa.

Morrow Bank laina lyhyesti:

Kenelle Morrow Bank voi myöntää lainaa?

Morrow Bankin ehdot lainan saamiselle ovat keskivertoa korkeammat. Rahoitusyhtiön asettamat minimiedellytykset lainan hakemiselle ovat:

Lainapäätös tehdään toki myös muiden tietojen perusteella, joten nämä ovat ainoastaan vähimmäisvaatimukset lainan saamiselle.

Miten lainaa voi hakea Morrow Bankilta?

Lainahakemuksen jättäminen on yksinkertaista ja nopeaa:

 1. Siirry Morrow Bankin verkkosivuille
 2. Valitse haluamasi lainasumma
 3. Siirry täyttämään hakemukseen henkilö- ja yhteystiedot
 4. Syötä myös muut vaadittavat tiedot mm. tuloista, veloista ja työtilanteesta
 5. Lisää tarvittavat liitteet
 6. Lähetä hakemus

Hakemuksen liitteeksi pankki haluaa todistuksen tuloista, eli esimerkiksi palkkalaskelman. Lisäksi isompiin lainoihin tarvitaan liitteeksi veroilmoitus.

Tämän jälkeen rahoitusyhtiö antaa sinulle pian hakemuksen jättämisen jälkeen lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä pankkitunnuksillasi.

Mikä on lainan korko Morrow Bankin lainoissa?

Morrow Bankin tarjoama nimelliskorko on kilpailijoihin verrattuna usein alhainen ja se asettuu 7,00 – 18,50 % välille.

Korko määräytyy aina hakijan tietojen ja maksukykyarvion perusteella, mutta yleisesti ottaen Morrow Bankin myöntämissä lainoissa korko on hyvin kilpailukykyinen ja lainan sivukulut kohtuulliset.

On hyvä kuitenkin huomioida, että takaisinmaksun ollessa joustava, myös laina-aika voi venyä, jolloin korkokulut kertyvät vaikka korko olisikin verrattain matala.

Morrow Bank luottokortti ja vakuutukset

Kulutusluoton lisäksi Morrow Bank tarjoaa mahdollisuuden luottokorttiin ja erilaisiin vakuutuksiin.

Tarjolla on monipuolinen Morrow Bank Mastercard. Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat:

Lisäksi Morrow Bankilla on tarjolla erilaisia vakuutuksia sen yhteistyökumppaneiden kautta. Lisämaksullisia vakuutuksia ovat:

Asiakkaiden kokemuksia Morrow Bankista

Morrow Bank (entinen Komplett Bank) lainan erityisenä ominaisuutena voidaan pitää huomattavan joustavaa takaisinmaksuaikaa. Lainassa ei ole lyhennyspakkoa, joten voit jättää lyhennyksen maksamatta halutessasi. Toisaalta voit myös maksaa koko luoton kerralla takaisin ilman lisäkuluja.

Lainasta on maksettava kuukausittain ainoastaan korot ja tilinhoitomaksu, mikä on sekä hyvä että huono ominaisuus. Toisaalta lainan joustavuus on hyvä asia, mutta laina-ajan pitkittyessä koroista aiheutuvat kulut nousevat.

Monet asiakkaat ovatkin antaneet pankille huonoja arvioita, koska lainasumma ei millään tunnu pienenevän. Tässä kohtaa on pantava merkille, että kuukausittain maksettava minimisumma kattaa ainoastaan tilinhoitomaksun sekä lainan korot. Jos lainaa haluaa lyhentää, on maksettava minimiosan lisäksi myös lainan lyhennystä.

Muutoin Morrow Bank on saanut pääosin erinomaista palautetta ja sen valtteja ovat asiakkaiden mukaan:

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahoitusyhtiön asiakaspalvelu toimii puhelimen sekä sähköpostin välityksellä. Kritiikkiä asiakaspalvelun suhteen on esitetty sen hitaudesta sekä siitä, että aukioloajat ovat suppeat.

Muutoin asiakaspalvelu on saanut erinomaista palautetta asiantuntevuudesta ja ystävällisyydestä. Kokonaisuutena Morrow Bankin prosessit toimivat sujuvasti ja asiakkaan näkökulmasta toiminta on todella luotettavaa ja ammattimaista.

Postisoite:
Morrow Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki

Puhelinnumero:
09-42452288 (ma-pe 10-17)

Sähköposti:
asiakaspalvelu@morrowbank.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Morrow Bank on norjalainen pankki, joka on perustettu Norjassa 2014. Suomessa pankki on toiminut vuodesta 2017 alkaen.
Kyllä, kyseessä on erittäin luotettava ja tunnettu lainanantaja. Sen palveluja suositaan muun muassa toimivuuden, luotettavuuden ja joustavuuden vuoksi.
Morrow Bankin lainoissa ei ole määrättyä takaisinmaksuaikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit milloin tahansa maksaa ainoastaan laina korot ja tilinhoitomaksun ja jättää lainalyhennyksen tekemättä. Voit siis olla lyhentämättä lainaa milloin tahansa, mutta tällöin on huomioitava, että laina-aika pitenee ja korkojen kokonaiskulut kasvavat.
Luottokortti on käytettävissäsi luottorajan puitteissa, joten voit nostaa ja maksaa luottoa joustavasti. Lainaehdoissa ei sovita tietystä takaisinmaksuajasta eikä luotossa ole lyhennyspakkoa, joten voit maksaa kuukausittain ainoastaan vähimmäismäärän ja sen lisäksi haluamasi lyhennyksen.

Aina soittaminen asiakaspalveluun ei ole tarpeellista. Morrow Bankilla on OmatSivuni-osio, jonka kautta voit:

 • tarkistaa sinulle myönnetyn luottorajan
 • tarkistaa käytetyn saldon
 • tehdä tilisiirtoja, maksaa maksuja ja siirtää luottoa omalle tilillesi
 • tarkistaa tilitapahtumat
 • nähdä saapuneet laskut
 • tarkistaa ja muuttaa yhteystietojasi
 • hallinnoida antamiasi suostumuksia
Kilpailuta Morrow Bank ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!
Kilpailuta Morrow Bank ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!