Rahalaitos kokemuksia - Tiesitkö näitä yllättäviä faktoja lainapalvelusta?

Rahalaitos on suomalainen lainojen välittäjä, jonka kautta voi tehdä lainahakemuksen 25 eri luotonmyöntäjälle. Palvelu on toiminut Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan, ja sen kautta vakuudetonta lainaa on hakenut jo yli 300 000 suomalaista.

4.5/5

Lainamäärät:

500 – 70000 €

Korko:

4.5 – 20 %

Laina-aika:

1 – 15 vuotta

Ikäraja:

20v

Rahalaitos lyhyesti:

Rahalaitos kuluu Suomen luotettavimpiin lainavertailupalveluihin. Rahalaitoksen kautta on mahdollista myös kilpailuttaa yrityslainat ja yhdistää lainoja.

Mikä yritys omistaa Rahalaitoksen?

Rahalaitos on Suomen ensimmäinen netissä toimiva lainanvertailupalvelu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2011 lähtien.

Sen omistaa ruotsalainen Sambla Group, mutta toimintaa Suomessa pyöritti usean vuoden ajan suomalainen Eone Oy. Tämä yritys on tunnettu erilaisista vertailusivustoista ja se on alan kotimainen edelläkävijä, joka on toiminut jo vuodesta 2001 asti.

Rahalaitos - kilpailuta laina jopa 70 000 € asti

Rahalaitoksen kautta on mahdollista kilpailuttaa yli 25 lainoja myöntävää pankkia ja rahoituslaitosta. Kilpailuttamalla ja vertailemalla lainoja, voit varmistaa, ettet maksa lainastasi liikaa ja löydät mahdollisimman edullisen lainatarjouksen.

Palvelun kautta voit jättää hakemuksen sellaisiin tunnettuihin rahoitusalan yhtiöihin kuin Nordax, Avida, Svea, Halino, Lainaamo, Bigbank, Collector Bank, Fellow pankki, TFBank, Credigo, Ferratum, Brocc, Resurs, Kaarna ja CrediNord.

Yhteensä Rahalaitoksen kanssa yhteistyössä toimii 25 eri luotontarjoajaa, joten hakemalla lainaa sen kautta tavoitat kattavan määrän eri yhtiöitä. Osa pankeista on Suomessa hieman tuntemattomampia nettipankkeja, mutta kaikki toimijat ovat luotettavia lainanantajia.

Useamman lainatarjouksen hyöty on se, että voit vertailla lainoja, korkoja, takaisinmaksuaikoja ja lainaehtoja helposti.

Kuka voi saada lainaa Rahalaitokselta?

Lainan saaminen Rahalaitoksen kautta on kohtuullisen helppoa. Rahalaitoksen asettamat minimivaatimukset lainanhakijoille ovat:

Hakemisen edellytykset ovat Rahalaitoksella hieman muita vastaavia palveluita tiukemmat. Nämä ehdot täyttämällä on kuitenkin mahdollista saada edullisempi korko, sillä hakijan takaisinmaksukyky on todennäköisesti parempi.

Miten lainan hakeminen Rahalaitoksella toimii?

Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on nopeaa, käytännöllistä ja helppoa. Tekemällä vain yhden hakemuksen voit kilpailuttaa useita eri lainanantajia.
Saatuasi lainatarjouksen, johon olet tyytyväinen, voit siirtyä tarjouksen tehneen yhtiön verkkosivuille ja hyväksyä tarjouksen verkkopankkitunnuksia käyttäen. On hyvä kuitenkin muistaa, etteivät saadut lainatarjoukset sido hakijaa, joten voit olla hyväksymättä yhtään tarjousta.

Mikä on lainan korko Rahalaitoksen kautta haetuissa lainoissa?

Rahalaitoksen kautta haetuissa lainoissa korko vaihtelee 4,5 ja 20 % välillä. Lainatarjousten korko määräytyy hakijakohtaisesti, eikä Rahalaitos itse voi vaikuttaa sen yhteistyökumppaneiden tarjoamiin lainaehtoihin.

Lainan korkoon vaikuttaa hakijan takaisinmaksukyvyn lisäksi myös muun muassa lainan suuruus ja takaisinmaksuaika sekä hakijan työtilanne, tulot, menot ja aiemmat velat.

Rahalaitoksen tarjoama Maksuturva ja luottokortti

Rahalaitoksen kautta lainalle on mahdollista ottaa lisämaksullinen Maksuturva, joka turvaa lainan takaisinmaksun silloin, kun lainanottajaa kohtaa yllättävä maksukykyä alentava tilanne. Maksuturva varmistaa, että laina tulee maksettua takaisin esimerkiksi työttömyyden tai sairauden aikana.

Lisäpalvelu on mahdollista saada ainoastaan silloin, jos hakijalla ei ole hakemuksen jättämisen hetkellä vakavaa sairautta tai ongelmia luottotiedoissa.

Lainan lisäksi Rahalaitoksen kautta voi myös hakea vuosimaksutonta Tuohi Mastercard -luottokorttia, jonka myöntäjänä toimii Nordea Rahoitus. Kortille on mahdollista saada jopa 10 000 € luottoraja.

Kokemuksia Rahalaitoksesta

Asiakkaat pitävät Rahalaitosta luotettavana palveluna, jolla on hyvä maine ja pitkä historia lainavertailussa.

Joidenkin asiakkaiden mukaan Rahalaitoksen kautta haetuissa lainoissa saattaa olla korkea korko. Tulee kuitenkin muistaa, että korko ja muut lainaehdot määräytyvät hakijan arvioidun takaisinmaksukyvyn perusteella ja lainatarjouksista vastaa Rahalaitoksen sijaan sen yhteistyökumppanit, jotka arvioivat itse lainan riskit ja jättävät sen perusteella lainatarjoukset.

Yleisesti ottaen hakijat ovat tyytyväisiä hakuprosessin sujuvuuteen, asiakaspalvelun laatuun ja vertailun selkeyteen. Rahalaitos.fi onkin yksi Suomen suosituimmista vertailusivuista.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahalaitoksen asiakaspalvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä. Kyselyihin vastataan nopeasti, vaikkakin ainoastaan arkisin asiakaspalvelun ollessa auki ainoastaan päiväsaikaan ja arkisin.

Postiosoite:
Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Asiakaspalvelu:
Puhelimitse: 09 2311 3670
(ma-to 9.30-16.30 ja pe 9.30-15.00)

Sähköposti:
info@rahalaitos.fi
(viesteihin vastataan asiakaspalvelun aukioloaikoina)

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Rahalaitos välittää kulutusluottoja, pikalainoja ja yrityslainoja yrityiksille. Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa 500 – 70 000 € lainasummalle. Palvelun kautta on mahdollista hakea:

  • Autolainaa
  • Yhdistelylainaa
  • Yrityslainaa
  • Remonttilainaa
  • Pikalainaa
  • Kulutusluottoa
Rahalaitoksella on 25 yhteistyössä toimivaa pankkia ja rahoituslaitosta, joille se välittää lainahakemuksen. Näitä pankkeja ovat isot, Suomessa tunnetut toimijat, kuten Svea ja Bank Norwegian, mutta myös pienempiä verkkopohjaisia pankkeja, kuten Fundu ja Qred.
Rahalaitoksen kautta haettavissa lainoissa korko sijoittuu 4,5 ja 20 % välille. Korko määräytyy pankki- ja asiakaskohtaisesti.
Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainan kuukauden kuluttua edellisestä hakemuksesta. Jo tehty lainahakemus on voimassa kuukauden, kuten myös suurin osa lainatarjouksista, minkä vuoksi uusi hakemus voidaan käsitellä vasta 30 päivän kuluttua.
Yllättävää kyllä, monia lainanhakijoita kiinnostaa kuka on viehättävä nainen, joka on esiintynyt Rahalaitoksen mainoksissa televisiossa. Tämä henkilö on Katariina Orimus, joka on toiminut Rahalaitoksen mainoskasvona vuodesta 2015 lähtien.