Kattokorko kokemuksia: Rehellinen arvio lainanvälittäjästä

Kattokorko.fi tarjoaa lainan kilpailutusta taaten sen, että lainatarjousten korko on korkeintaan kymmenen prosenttia. Mikäli lainan korkoprosentti asettuisi tätä korkeammalle tasolle, ei tarjousta tehdä.

Tutustu alla tarkemmin Kattokorko-palveluun sekä lainanhakijoiden kokemuksiin palvelun käytöstä.

5/5

Lainamäärät: 

2000 – 60000 €

Korko: 

4 – 10 %

Laina-aika: 

1 – 18 vuotta

Ikäraja:

25v

Kattokorko lyhyesti:

Kattokorko on ainoa suomalainen lainanvälittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen vakuudettomia luottoja korkeintaan 10 prosentin korolla.

Mikä yritys omistaa Kattokorko.fi palvelun?

Kattokorko.fi sivuston taustalta löytyy kotimainen Etua Oy, joka on Suomen vanhin lainavertailua tarjoava sivusto. Molemmat sivustot kuuluvat Alma Media -konserniin.

Alma Media omistaa lainavertailuja tarjoavien sivustojen lisäksi useita muita verkkosivustoja ja lehtiä. Näiden joukosta löytyy tunnettuja lehtiä ja palveluita kuten Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.

Kattokorko.fi on perustettu vasta vuonna 2020, mutta sen taustalta löytyvä Etua.fi on ehtinyt kilpailuttamaan lainoja jo vuodesta 2008. Siten palvelun taustalta löytyy erittäin pitkä kokemus lainojen välittämisestä.

Kattokorko.fi - Kilpailuta lainat jopa 60 000 € asti

Kattokorko.fi palvelun kautta voi lähteä kilpailuttamaan vakuudettomat lainat aina 60 000 euroon asti. Palvelun erikoisuutena on se, että lainaa tarjotaan aina korkeintaan 10 % korolla. Mikäli tähän ei pystytä, ei hakijalle tehdä lainatarjousta.

Palvelulla on yli 10 luotettavaa yhteistyökumppania, joille lainahakemus välitetään. Näiden kanssa pyritään neuvottelemaan mahdollisimman edullinen lainakorko, minkä jälkeen tarjoukset välitetään hakijalle.

Kattokorko kilpailutuspalvelu pähkinänkuoressa

Kattokorko.fi kilpailutuksen kautta voi lähteä kilpailuttamaan monipuolisesti vakuudettomat lainat sekä joustoluotot. Palvelun kautta voi hakea täysin uutta lainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevat luotot edullisemman koron löytämiseksi.

Kuka voi kilpailuttaa lainat Kattokorko.fi palvelun kautta?

Kattokorko välittää lainoja huomattavasti harvemmalle joukolle suomalaisia kuin esimerkiksi Omalaina. Kattokorko.fi palvelun vaatimukset lainan hakijoille ovat seuraavat:

Vaatimukset ovat muita kilpailutuspalveluita tiukemmat, koska tavoitteena on löytää laina mahdollisimman edullisella korolla.

Vakuudettoman lainan ja joustoluoton korkoprosentit ovat kuitenkin aina henkilökohtaisia, ja tehtyyn korkotarjoukseen vaikuttaa myös hakijasta tehty luottoluokitus. Mitä pienemmän riskin lainantarjoaja katsoo ottavansa myöntäessään lainaa, sitä edullisempi korko on mahdollista saada.

Hae lainaa Kattokorko.fi kautta - näin se onnistuu!

Lainojen ja luottojen kilpailuttaminen Kattokorko.fi palvelussa onnistuu seuraavalla tavalla:

  1. Syötä hakemasi lainasumma ja sopiva takaisinmaksuaika.
  2. Täytä hakulomakkeelle siinä pyydetyt tiedot.
  3. Lähetä hakemus ja se välitetään puolestasi palvelun yhteistyökumppaneille.
  4. Saat lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.
  5. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä sopivin.
  6. Saat rahat heti tilillesi tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Erityisesti silloin, kun haettava lainasumma on suurempi, saattaa lainantarjoaja pyytää vielä hakemuksen liitteeksi tulotositteita tai viimeisintä verotuspäätöstä. Hakija saakin usein lopullisen lainatarjouksen vasta sen jälkeen, kun liitteet on tarkastettu.

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainasumma maksetaan tilille yleensä nopeasti. Nopeimmillaan sen voi saada tilille heti, mutta joskus rahojen siirtymisessä voi mennä muutama arkipäivä.

Mikä on Kattokorko lainan korko?

Kattokorko.fi palvelu lupaa lainatarjousten koron olevan 4 – 10 prosenttia. Tällä tarkoitetaan lainan nimelliskorkoa eli myös lainan muut kulut huomioiva todellinen vuosikorko voi nousta tätä korkeammaksi.

Mikäli tarjouksia saadaan vain tätä korkeammalla korolla, kysytään asiakkaalta, haluaako hän tutustua myös näihin tarjouksiin. Siten palvelun kautta voi saada tarjouksia myös mainostettua korkeammalla korkoprosentilla.

Tarjouksiin voi aina tutustua rauhassa, eikä niiden joukosta ole pakko hyväksyä yhtäkään. Mikäli saatujen tarjousten kustannukset eivät miellytä, voi ne kaikki jättää hyväksymättä.

Palvelun käyttäminen on aina täysin maksutonta.

Kokemuksia Kattokorko.fi:stä

Kattokorko.fi on vielä uudempi palvelu, mutta se on ehtinyt jo kilpailuttaa lukuisten suomalaisten lainat. Palvelun käyttäjät ovat kokeneet hakulomakkeen selkeäksi ja sen täyttäminen on ollut helppoa.

Lainatarjouksia on saatu yllättävän nopeasti, ja monesti tarjolla on ollut lainaa nimenomaan mainostetulla alle 10 prosentin korolla.

Edullinen lainatarjous on löytynyt jopa minuutissa, ja lainasumma on ollut mahdollista saada käyttöön todella nopeasti. Yhden kommentin mukaan palvelu ihmetytti positiivisesti nopeutensa johdosta. Kattokorko.fi on koettu jopa markkinoiden parhaaksi kilpailuttajaksi.

Palvelun käyttäjien kokemusten perusteella Kattokorko.fi kilpailutuksen kautta on mahdollista saada lainatarjouksia edullisella korolla silloin, kun hakijan oma taloudellinen tilanne on hyvä. Lainan hakuprosessi on sujuva, ja lainasumman saa tilille parhaimmillaan erittäin nopeasti.

Mikäli hakijalla ei ole edellytyksiä saada lainatarjouksia alle 10 % korkoprosentilla, on lainatarjouksia mahdollista saada myös tätä korkeammalla korolla.

Ennen lainatarjousten välittämistä varmistetaan kuitenkin vielä asiakkaalta haluaako hän nämä nähtäväksi. Lainatarjouksia ei tarvitse hyväksyä, vaikka ne ottaa mukaan vertailuun.

Kattokorko tarjoaa ainoana kilpailuttajana alle 10 % korkoa

Kattokorko palvelu on ainoa, joka lupaa tietyn koron lainatarjouksille. Näin lainanhakijat pääsevät todella vertailemaan edulliset vakuudettomat lainat ja luotot, ja valitsemaan niiden joukosta itselleen sopivimman tarjouksen.

Palvelu on valinnut yhteistyökumppaneiksi tarkkaan harkitut pankit ja rahoituslaitokset, jotta asiakkaille olisi mahdollista löytää lainatarjouksia luvatulla korkoprosentilla. Näin kilpailuttamisella saavutetaan mahdollisimman suuri hyöty, kun vakuudellinen laina voidaan löytää markkinoiden halvimmalla korolla.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Kattokorko.fi asiakaspalveluun saa yhteyden sivustolta löytyvän palautelomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Puhelinnumero: 09 2316 3611 (arkisin 9.00 – 16.00)
Sähköposti: asiakaspalvelu@kattokorko.fi
Osoite: Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kattokorko palvelun kautta haettavat lainat ovat aina vakuudettomia, joten niiden hakeminen ei edellytä vakuuksia tai takaajaa lainalle.

Kyllä. Jos palvelun yhteistyökumppaneilta saadaan kuitenkin tarjouksia vain tätä korkeammalla korolla, kysytään asiakkaalta, haluaa hän vertailla ne.

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa edullisimman tarjouksen löytämiseksi. Näin välttää maksamasta turhan korkeita lainakustannuksia takaisinmaksun aikana.

Joskus laina on mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana. Useimmiten lainasumman siirtymisessä omalle tilille kestää kuitenkin muutama arkipäivä.

Lainan hakeminen Kattokorko.fin kautta on täysin ilmaista, eikä se sido ottamaan lainaa. Voit tutustua saamiisi lainatarjouksiin rauhassa, ja jättää hyväksymättä ne, jos niiden joukosta ei löydy sopivaa vaihtoehtoa.