Sortter kokemuksia – Tutustu Suomen luotetuimpaan lainavertailuun

Sortter on täysin kotimainen lainavertailu, joka auttaa sekä kuluttajia että yrittäjiä löytämään edullisimman lainatarjouksen. Lainojen lisäksi palvelussa voi kilpailuttaa myös muun muassa säästötilit ja luottokortit.

Sortter on noussut Suomen luotetuimmaksi vertailupalveluksi, jonka tavoitteena on olla aina asiakkaan puolella.

5/5

Lainamäärät:

1000 – 60000 €

Korko:

4 – 19 %

Laina-aika:

1 – 20 vuotta

Ikäraja:

20v

Sortter lyhyesti:

Sortter on Suomen luotettavin lainavertailu. Palvelun kautta voi kilpailuttaa yli 20 pankin ja luottoyhtiön lainat sekä joustoluotot.

Minkälainen yritys Sortter on?

Sortter Oy on täysin kotimainen yritys, jonka sivuilta löytyy tämän merkkinä Avainlippu-tunnus. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Markus Huhdanpää, jolla on pitkä kokemus johtotehtävistä rahoitusalan yrityksistä.

Vaikka Sortter on perustettu vasta vuonna 2018, on se saavuttanut nopeasti kuluttajien ja yritysasiakkaiden luottamuksen. Sortterin lainavertailun tärkein periaate on helppous ja avoimuus.

Lainaehdot ja hinnoittelu tehdään mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta tarjousten joukosta on helppo löytää edullisin vaihtoehto.

Sortter - Kilpailuta lainat jopa 60 000 € asti

Sortter on lainojen kilpailutuspalvelu, joten se ei myönnä lainoja lainkaan itse. Sen sijaan se auttaa asiakkaita löytämään edullisimman lainatarjouksen ja saavuttamaan siten säästöä laina-aikana. Sekä kuluttajat että yritykset voivat kilpailuttaa lainat ja luotot Sortterin kautta.

Sortter lainan kilpailutus pähkinänkuoressa

Sortterin yhteistyökumppaneina on tällä hetkellä yli 20 luotettavaa kotimaista ja pohjoismaista pankkia, joten kilpailutuksen kautta tavoittaa suuren määrän lainanmyöntäjiä. Kattavan lainavertailun kautta on mahdollista löytää edullisin lainatarjous helposti vain yhden hakemuksen välityksellä.

Myös yritykset voivat lähteä kilpailuttamaan vakuudettomat yrityslainat ja -luotot Sortterin kautta. Laskurahoituksen kautta on puolestaan mahdollista muuttaa laskut heti rahaksi.

Lainavertailun lisäksi Sortterin kautta voi vertailla luottokortteja, mobiililompakoita, puhelinliittymiä ja säästötilejä. Tarjolla olevat vaihtoehdot on kerätty helposti luettavaan listaan, jolloin edullisimman vaihtoehdon löytäminen on helppoa.

Kuka voi kilpailuttaa lainat Sortterin kautta?

Lainojen ja luottojen kilpailuttaminen Sortterin kautta on mahdollista, kun täyttää seuraavat vaatimukset:

Sortter toimii vertailupalveluna, joten varsinainen lainan myöntävä taho on sen yhteistyökumppanina toimiva pankki tai rahoituslaitos.

Toisilla Sortterin yhteistyökumppaneilla voi olla yllä mainitusta poikkeavat vähimmäisvaatimukset lainan hakijoille. Hakijan ei kuitenkaan tarvitse lähteä selvittämään niitä, vaan hakemus välitetään automaattisesti eteenpäin kaikille niille yhteistyökumppaneille, joiden vaatimukset hakija täyttää.

Hae lainaa Sortterin kautta - näin se onnistuu!

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin kautta onnistuu helposti ja se vie vain hetken. Kun haluat kilpailuttaa lainat tai luotot, toimi seuraavasti:

  1. Syötä lainalaskuriin sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika.
  2. Täytä hakemus ja lähetä se.
  3. Saat lainatarjouksia saman päivän aikana.
  4. Vertaile lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin.
  5. Hyväksy lainatarjous ja toimita mahdolliset liitteet.
  6. Liitteiden tarkistamisen jälkeen lainasumma maksetaan tilillesi heti.

Mikä on lainan korko?

Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, joten itselleen mahdollisen koron saa selville ainoastaan pyytämällä lainatarjouksia.

Lainavertailun kautta on mahdollista löytää itselleen edullisin laina vain yhden hakemuksen välityksellä. Parhaimmillaan lainoja vertailemalla voi saavuttaa jopa tuhansien eurojen säästön laina-aikana.

Lainoja vertaillessa kannattaa huomio kiinnittää erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Se kuvaa parhaiten lainan kokonaiskustannuksia, joten sen avulla on mahdollista löytää sekä korkojen että lainaan liittyvien kulujen osalta edullisin tarjous.

Sortterin palvelu on lainanhakijoille aina ilmainen ja lainojen kilpailuttaminen ei sido hakijaa ottamaan lainaa. Mikäli lainaa hakiessa ei siis saa riittävän edullista lainatarjousta, ei tarjousta ole pakko hyväksyä.

Kokemuksia Sortterista

Asiakkaiden kokemukset Sortterista ovat olleet lähes poikkeuksetta positiivisia. Sortterin hakemus on koettu hyvin jäsennellyksi ja selkeäksi, mikä tekee sen täyttämisestä yksinkertaista. Moni on kommentoinut, että vertailu olisi jäänyt tekemättä ilman näin helppokäyttöistä palvelua.

Lainatarjouksia on saatu yllättävän monta, joiden joukosta on päästy valikoimaan edullisin. Asiakkaat ovat myös yllättyneet nopeudesta, kun tarjouksia on saatu heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Palvelu on myös saanut kiitosta selkeydestään. Kaikki olennaiset tiedot kerrotaan selkeästi ja asiakkaita ajatellen, mikä tekee tarjousten vertailusta helppoa.

Hakijat ovat olleet myös tyytyväisiä siitä, että hakemuksen lähettämisen jälkeen ei lähetetä liikaa mainospostia tai muistutuksia. Näin tarjouksia saa vertailla rauhassa ja niiden joukosta pääsee valitsemaan parhaan.

Sortter on valittu Suomen luotettavimmaksi lainavertailuksi

Taloustutkimus teetti vuonna 2023 tutkimuksen vertailupalveluista. Tutkimuksen mukaan Sortter on Suomen luotettavin lainavertailija sekä subjektiivisten arvioiden että kokonaisindeksin perusteella.

Vertailupalveluiden luotettavuutta selvitettiin 12 eri mittarin perusteella, joiden tavoitteena oli mitata palvelun luotettavuutta ja toimivuutta. Kysymysten perusteella selvitettiin muun muassa asiakaspalvelun laatua, viranomaismääräysten noudattamista ja lainatarjousten esittämisen selkeyttä.

Sortter menestyi tutkimuksessa parhaiten saaden korkeimmat kokonaispisteet.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Sortter palvelee asiakkaita sähköpostitse, puhelimitse ja yhteydenottolomakkeen kautta.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Puhelinnumero: 09 8566 5550 (ma – pe 8.00 – 21.00, la – su 9.00 – 17.00)
Sähköposti: asiakaspalvelu@sortter.fi
Postiosoite: Sortter Oy, Bulevardi 21, 00180 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lainojen kilpailuttaminen auttaa löytämään edullisimman lainatarjouksen. Sortterin mukaan heidän asiakkaansa ovat säästäneet kilpailuttamalla keskimäärin 1 682 euroa luottokustannuksissa.

Sortterin kautta voi kilpailuttaa lainat myös yksin. Suosituksena kuitenkin on, että yli 25 000 euron lainaa haettaisiin yhteishakijan kanssa. Näin on mahdollista saada useampia lainatarjouksia kuin hakemalla lainaa yksin.

Kyllä voi, Sortter kilpailuttaa myös yhdistelylainat. Sortterilta löytyy myös Korkovahti, joka kilpailuttaa lainat puolestasi säännöllisin väliajoin.

Lainasopimus tehdään aina lainanottajan ja lainan myöntäneen tahon välillä. Sortter toimii tässä välissä kilpailutuspalveluna, mutta ei myönnä itse lainoja.
Sortterin kautta on mahdollista kilpailuttaa myös yrityslainat ja laskurahoituksen. Palvelun kautta on mahdollista hakea yrityslainaa jopa 10 miljoonaan euroon asti.