Svea kokemuksia: Tutustu tarkemmin lainaan ja muihin rahoitusratkaisuihin

Svea on monipuolinen rahoitusalan toimija, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002 lähtien. Aluksi yhtiö toimi vain perintäalalla, mutta sittemmin valikoima on monipuolistunut huomattavasti.

Nykyään Svea tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa, autorahoitusta tai hyödyntää erilaisia maksuratkaisuja verkko-ostoksilla. Svealta löytyy myös säästötili kilpailukykyisellä korolla sekä perintään keskittynyt Svea Perintä.

4.5/5
Lainamäärät: 

2000 – 50000 €

Korko: 

8.99 – 19 %

Laina-aika: 

24 – 180 kk

Ikäraja:

20v

Svea lyhyesti:

Svea on luotettava ruotsalainen pankki, joka tarjoaa vakuudetonta lainaa 50 000 euroon asti.

Svea Group on monipuolinen rahoitusalan yritys

Svea Group on kasvanut pienestä ruotsalaisesta yhtiöstä monipuoliseksi rahoitusalan suuryritykseksi. Nykyään Svea toimii jo yli kymmenessä Euroopan maassa ja työllistää yli 2 000 ihmistä.

Suomessa Svean konserniyritykset ovat perintään keskittynyt Svea Perintä Oy, kulutusluottoja ja muita rahoitusratkaisuja tarjoava Svea Bank sekä yritysten maksuratkaisuihin erikoistuneet Svea Payments Oy ja Svea Development Oy.

Rahoituspalvelut on keskitetty Svea Bankin suomalaiseen sivuliikkeeseen. Svea Bank AB filial i Finland tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja sekä kuluttaja-asiakkaille että yrityksille.

Svea Bank - Hae lainaa tai rahoitusta

Svean kuluttajille tarkoitettujen tuotteiden valikoimaan kuuluu vakuudeton kulutusluotto, yhdistelylaina sekä ajoneuvorahoitus.

Svea vakuudeton laina

Svean kulutusluoton takaisinmaksu on erityisen joustavaa, ja halutessaan heti lainan ottamisen jälkeen voi hyödyntää jopa 12 lyhennysvapaata kuukautta. Tällöin maksetaan vain korko ja kulut, mutta itse lyhennyksiä ei tarvitse maksaa.

Lyhennysvapaata voi hakea myös myöhemmin. Tällöin on mahdollista saada jopa kolmen kuukauden pituinen lyhennysvapaa, joten lainan lyhentäminen joustaa oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Svea yhdistelylaina

Svean yhdistelylaina on kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa käydään oma taloudellinen tilanne tarkkaan läpi Svean laina-asiantuntijan kanssa. Asiantuntija on yhteydessä myös nykyisiin velkojiin ja auttaa järjestelyissä, mikäli lainojen suhteen on mahdollista neuvotella kohtuullistamista.

Tavoitteena on löytää tilanteeseen ratkaisu, joka tuo tasapainon talouteen. Joissain tapauksissa yhdistelylaina on mahdollista saada myös silloin, kun hakijalle on tullut maksuhäiriömerkintä lainojen takia.

Jos lainojen määrä on yli 5 000 euroa tai hakijalla on maksuhäiriömerkintä, tarvitaan lainalle yhteisvastuullinen hakija.

Svea ajoneuvorahoitus

Svean ajoneuvorahoitusta voi hyödyntää muun muassa veneen, auton, moottoripyörän tai asuntoauton ostamiseen.

Ostettava ajoneuvo toimii rahoituksen vakuutena, joten kyseessä on osamaksua muistuttava ratkaisu. Ostettava ajoneuvo siirtyy ostajan nimiin siinä vaiheessa, kun koko rahoitus on maksettu.

Svea ajoneuvorahoituksen etuna on se, että sen avulla voi ostaa myös käytetyn ajoneuvon yksityishenkilöltä.

Kuka voi saada lainaa Svealta?

Vaatimukset lainanhakijoille vaihtelevat hieman sen mukaan, haetko kulutusluottoa, yhdistelylainaa vai ajoneuvorahoitusta.

Kulutusluottoa voi hakea silloin, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

Yhdistelylainaa voi kuitenkin hakea, vaikka olisi maksuhäiriömerkintöjä. Tällöin lainalle tarvitaan yhteisvastuullinen hakija, joka vastaa tarvittaessa koko lainasummasta kuin se olisi oma laina. Yhteisvastuullisella hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Ajoneuvorahoitus on puolestaan vakuudellinen rahoitus, jonka vakuutena toimii ostettava ajoneuvo. Sitä voi hakea jo 18-vuotiaana, kunhan omaa säännölliset tulot.

Hae lainaa Svea Bankilta - näin helppoa se on!

Svea Bankin vakuudettoman kulutusluoton hakeminen onnistuu seuraavasti:

  1. Suuntaa Svean sivuille ja valitse “hae lainaa”.
  2. Täytä hakemukseen siinä pyydetyt tiedot.
  3. Saat alustavan lainatarjouksen.
  4. Toimita tulotiedot liitteinä tai anna Kreditzille lupa tilitietojesi tarkasteluun.
  5. Saat lopullisen lainapäätöksen sen jälkeen, kun antamasi tiedot on varmistettu.

Mikäli päädyt hyödyntämään Kreditz-palvelua, on lainaprosessi erityisen nopea. Sen käyttäminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä, joten voit aina toimittaa samat tiedot myös sähköisesti liitteinä.

Yhdistelylainaa hakiessa saat yhteydenoton laina-asiantuntijalta, joka tekee kokonaisvaltaisen selvityksen taloudellisesta tilanteestasi.

Mikä on lainan korko?

Svea Bankin lainojen korko muodostuu pankin marginaalista ja viitekorosta, jossa käytetään kolmen kuukauden euriboria. Lainan korkoprosentti päivittyy aina euriborin päivittyessä.

Mikäli viitekorko kasvaa, nousee myös kuukausittaisen maksuerän suuruus. Laina-aika pysyy kuitenkin samana koko laina-ajan.

Kulutusluoton korot lähtevät 8,99 prosentista, mutta lopullinen korkoprosentti on aina yksilöllinen. Yhdistelylainan korko on asettuu tätä hieman korkeammalle tasolle.

Kokemuksia Svea Bankista

Tutustuimme nykyisten asiakkaiden kokemuksiin Svean tarjoamista lainoista. Suurin osa netistä löytyvistä kokemuksista koskee verkkokauppojen maksutapojen joukosta löytyvää Svean osamaksua, joten laina-asiakkaiden kokemuksia löytyy vähemmän.

Svean laina-asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta lainapalvelun toimivuudesta ja palvelun laadukkuudesta. Lainan hakeminen on koettu helpoksi, ja lainapäätös on saatu saman päivän aikana. Asiakaspalvelusta on saatu nopeasti vastaus mieltä askarruttaneihin kysymyksiin.

Myös yhdistelylainan suhteen löytyy positiivisia palautteita. Svean mukaan lainojen yhdistelyllä saadaan keskimäärin 16 luottoa yhden lainan alle. Tällä saavutetaan keskimäärin 800 euroa pienemmät kuukausittaiset lainanhoitokulut, joten yhdistelylaina voi tuoda merkittävän säästön arkeen.

Erityisesti kiitosta on tullut siitä, että yhdistelylainaa hakiessa pyritään löytämään kestävä ratkaisu omaan taloudelliseen tilanteeseen. Positiivista palautetta on tullut myös siitä, että maksuhäiriömerkintä ei välttämättä ole este lainojen yhdistelylle.

Svea Bankin kulutusluotolla on hintatakuu

Svea tarjoaa vakuudettomaan kulutusluottoon ainutlaatuisen hintatakuun. Hintatakuu tarkoittaa sitä, että Svea pyrkii tekemään jokaiselle hakijalle parhaan mahdollisen tarjouksen.

Jos saat Svealta lainatarjouksen, mutta joku toinen toimija tekee paremman tarjouksen, voit ottaa yhteyttä Sveaan. Tämän jälkeen sinulle pyritään tekemään Svealta tarjous, joka on tätä parempi.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Svean asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostin kautta, yhteydenottolomakkeella tai nettisivuilta löytyvän chatin välityksellä.

Puhelinnumero: kulutusluotto 09 4242 3090, järjestelylaina 09 4242 3310 (ma – pe 8.00–16.00)
Sähköposti: Svean sivuilta voi lähettää salatun sähköpostin
Postiosoite: Svea Bank AB, filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Svea Bank on erittäin luotettava lainantarjoaja, jonka toimintaa Suomessa valvoo Suomen Finanssivalvonta. Svea on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002 lähtien.

Svealta voi hakea vakuudetonta kulutusluottoa 50 000 euroa ja järjestelylainaa yhteisvastuullisen hakijan kanssa jopa 60 000 euroa.

Kulutusluottoa hakevat asiakkaat voivat hyödyntää laina-ajan alussa jopa 12 lyhennysvapaata kuukautta, jolloin maksetaan vain korot ja kulut. Myös myöhemmin on mahdollista hakea lyhennysvapaata.

Voit maksaa luoton kokonaisuudessaan etuajassa pois tai tehdä isompia lyhennyksiä.

Svealla on useita vaihtoehtoja myös yritysten rahoitusratkaisuihin. Näihin kuuluu esimerkiksi yrityslimiitti, joka on jatkuva yritysluotto.

Kilpailuta Svea Bank ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!
Kilpailuta Svea Bank ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!