Brocc kokemuksia: Tutustu kulutusluottoon ja asiakkaiden aitoihin kokemuksiin

Brocc on moderni digitaalinen rahoitusalan yritys, joka tunnettiin aiemmin nimellä Balanzia. Aluksi yritys keskittyi välittämään vertaislainoja, mutta nykyään valikoimissa on vakuudeton laina ja säästötili.

Yhtiön tavoitteena on tarjota kulutusluottoja lainamarkkinoiden parhailla ehdoilla. Lainan takaisinmaksun voi sovittaa omaan arkeen sopivaksi hyödyntämällä maksuvapaita ja muuttamalla takaisinmaksuaikaa ilman lisäkuluja.

Tutustuimme tarkemmin Brocc pankin kulutusluottoon ja asiakkaiden kokemuksiin lainasta.

4.5/5

Lainamäärät: 

3000 – 50000 €

Korko: 

5.45 – 19 %

Laina-aika: 

1 – 15 vuotta

Ikäraja:

24v

Brocc lyhyesti:

Brocc on luotettava ruotsalainen pankki, joka tarjoaa vakuudetonta lainaa 50 000 euroon asti.

Brocc AB on ruotsalainen digitaalinen rahoitusalan yritys

Brocc AB on perustettu vuonna 2016, ja aluksi tavoitteena oli tarjota kuluttajille täysin uudenlainen markkinapaikka, jonka kautta välitettiin vertaislainoja. Vuonna 2021 yhtiö muutti kuitenkin suuntaa ostamalla GCC Capital AB:n.

Nimi vaihdettiin Brocc Finance AB:ksi, ja yhtiö alkoi tarjoamaan laina-, talletus- ja vakuutuspalveluita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa, minkä lisäksi Suomessa on sivuliike. Toimintaa valvoo pääasiallisesti Ruotsin Finanssivalvonta.

Brocc – Hae kulutusluottoa 50 000 € asti

Brocc on siirtynyt vertaislainoista kulutusluottoihin, ja nykyään asiakkaiden on mahdollista hakea palvelun kautta vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroa.

Brocc vakuudeton laina pähkinänkuoressa

Brocc lainaa voi hakea kulutukseen tai aiemmin otettujen lainojen yhdistelyyn. Lainan voi halutessaan maksaa pois nopeammin, ja takaisinmaksun aikana on mahdollista hyödyntää kaksi maksuvapaata kuukautta jokaista kalenterivuotta kohden.

Tavoitteena onkin tarjota kuluttajille lainaa mahdollisimman reiluin ehdoin. Lainaprosessi hoituu kokonaan netissä, ja lainasumma on mahdollista saada käyttöön nopeimmillaan jo seuraavana päivänä.

Hae lainaa Broccilta - näin se onnistuu!

Lainan hakeminen Broccilta on helppoa ja nopeaa. Brocc vakuudetonta lainaa haetaan nettisivujen kautta seuraavasti:

  1. Siirry lainalaskuriin ja täytä itsellesi sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika.
  2. Täytä hakemuksessa pyydetyt tiedot.
  3. Saat sähköpostitse tiedon hakemuksen alustavasta hyväksymisestä. Tutustu lainasopimukseen ja allekirjoita se pankkitunnuksilla.
  4. Toimita palkkakuitti tai muu pyydetty liite verkossa tai maksutta postitse.
  5. Saat ilmoituksen lopullisesta päätöksestä sähköpostitse.

Hakemuksen liitteet toimitetaan Broccille vasta alustavan lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Liitteeksi pyydetään joko palkkakuittia, eläkepäätöstä tai muuta tositetta, jonka kautta voidaan todentaa tulot.

Lainasumma voi näkyä tilillä tästä jo seuraavana päivänä, mutta siirtyminen vie korkeintaan kolme pankkipäivää.

Kuka voi saada lainaa Broccilta?

Brocc pankin yleiset vaatimukset vakuudettoman lainan hakijoille ovat seuraavat:

Lopullinen luottopäätös tehdään sen jälkeen, kun hakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky on arvioitu kokonaisuudessaan.

Mikä on lainan korko?

Brocc lainan korko muodostuu viitekorkona käytettävästä kolmen kuukauden euriborista ja marginaalista. Jokaiselle asiakkaalle tarjottava lainakorko on yksilöllinen ja perustuu lainahakemuksen tietojen perusteella tehtyyn luottoarvioon.

Alimmillaan korko on 5,45 prosenttia, mutta näin edullisen koron saaminen edellyttää erittäin hyvää luottoarviota.

Kokemuksia Brocc pankista

Brocc on saanut laina-asiakkailtaan pääasiallisesti positiivista palautetta. Lainan hakuprosessi on ollut helppo, ja lainapäätös on tullut sähköpostiin saman päivän aikana. Nopeimmillaan lainasumma on tullut tilille jo seuraavana aamuna.

Osa hakijoista on kilpailuttanut lainoja, ja Broccin tekemä tarjous on ollut kaikkein edullisin. Asiakaspalvelun toimintaa kehutaan nopeaksi ja ystävälliseksi.

Useissa palautteissa toistui mutkattomuus ja helppous. Trustpilotissa Broccin arvosana on 4,2, mikä on erinomainen.

Myös säästötili on saanut kehuja asiakkailta erityisesti siksi, että sen korkotasoa pyritään pitämään jatkuvasti markkinoiden parhaalla tasolla. Kiitosta on saatu myös säästötiliin kuuluvista kuudesta maksuttomasta nostosta vuodessa.

Broccin asiakkaat pääsevät hyödyntämään joustoa

Brocc pankki pyrkii olemaan erityisen reilu lainanmyöntäjä, joten se tarjoaa asiakkaille joustavia ratkaisuja lainan takaisinmaksuun.

Lainan takaisinmaksun aikana on mahdollista hyödyntää aina kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden. Maksuvapaan mahdollisuudesta ilmoitetaan aina sähköpostitse, ja samassa yhteydessä annetaan ohjeet sen hakemiseen.

Näiden korko ja kulut lisätään lainapääomaan, ja takaisinmaksuaika muuttuu lisätyn summan mukaisesti.

Tämän lisäksi Broccin laina-asiakkaat voivat muuttaa takaisinmaksuaikaa milloin vain ilman lisäkuluja. Näin laina joustaa oman taloudellisen tilanteen mukaan koko sen takaisinmaksun ajan.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Broccin asiakkaiden käytössä on omat sivut, josta löytyy kaikki lainaan liittyvät tiedot ja maksut. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelinnumero: +358 (0) 1052 48410 (arkisin 9.00–11.30 ja 12.30–16.00)
Sähköposti: info@brocc.fi
Postiosoite: Brocc Finance Oy, filial i Finland, Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä voi. Maksut kohdistuvat ensin avoimiin maksueriin, mutta mikäli niitä ei ole, lyhennetään niillä lainapääomaa.

Brocc on luotettava rahoitusalan yritys, jonka toimintaa valvoo pääasiallisesti Ruotsin Finanssivalvonta. Broccin säästötilin talletukset kuuluvat Ruotsin valtion talletussuojan piiriin.

Vähimmäisvaatimukset lainan hakemiselle ovat 24-vuoden ikä, puhtaat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa ja vähintään 16 000 euron säännölliset bruttotulot vuodessa.

Brocc tarkistaa hakijoiden luottotiedot aina lainaprosessin aikana, eikä lainaa ole mahdollista myöntää, mikäli tiedoissa on merkintä. Vakuudettoman lainan saanti edellyttää siten aina puhtaita luottotietoja.

Lainaa voi hakea yhdessä samassa osoitteessa asuvan rinnakkaishakijan kanssa. Jos laina tulee talouden yhteisiin hankintoihin tai tarpeisiin, on myös suositeltavaa hakea sitä yhdessä puolison kanssa.

Kilpailuta Brocc ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!
Kilpailuta Brocc ja yli 20 muuta luotonmyöntäjää ilmaiseksi Omalainassa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia ilman sitoutumispakkoa ja löytää parhaan koron!