Sambla kokemuksia: Kannattaako lainapalvelua OIKEASTI käyttää?

Sambla on tunnettu ja arvostettu lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa lainasi yli 20 luotonantajan välillä. Jo yli 390 000 asiakasta on käyttänyt palvelua ja saanut matalakorkoisia lainatarjouksia sen avulla. Yksi Samblan vahvuuksista on erinomainen asiakaspalvelu, josta saat tukea kaikissa lainan hakemisen vaiheissa.

5/5

Lainamäärät:

500 – 60000 €

Korko:

4.19 – 20 %

Laina-aika:

1 – 15 vuotta

Ikäraja:

18v

Sambla lyhyesti:

Sambla on ruotsalaisen Sambla Group Oy.n omistama lainapalvelu. Palvelun kautta on mahdollista kilpailuttaa ja yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon asti. 

Mikä yritys toimii Samblan taustalla?

Sambla.fi -palvelun omistaa ruotsalainen Sambla Group AB, joka on perustettu vuonna 2014. Suomessa toiminta aloitettiin 2017 ja Norjassa jo hieman ennen tätä vuonna 2015. Tällä hetkellä yritys työllistää yli 140 työntekijää Pohjoismaissa.

Yrityksenä Sambla on erittäin tunnettu ja arvostettu. Sen kilpailutuspalvelu saa jatkuvasti loistavia arvioita ja valtaosa asiakkaista on tyytyväisiä saamiinsa lainatarjouksiin.

Sambla - kilpailuta laina jopa 60 000 € asti

Samblan kautta on mahdollista hakea monia erilaisia lainoja aina kulutusluotoista auto- ja mökkilainoihin.

Se toimii verkossa auttaen asiakkaitaan kilpailuttamaan ja vertailemaan eri lainoja. Täyttämällä vain yhden hakemuksen palvelun nettisivuilla, voit kilpailuttaa useita eri rahoitusalan yhtiöitä ja saada tarpeisiisi sopivan lainan mahdollisimman edullisesti.

Palvelu on helppo käyttää ja hakuprosessi nopea. Rahat ovat tililläsi viimeistään parissa päivässä lainatarjouksen hyväksymisestä.

Samblan yhteistyökumppaneita ovat monet tunnetut ja vakavaraiset pankit kuten Aktia, POP Pankin, Bank Norwegian ja Svea. Näiden suomalaisten hyvin tuntemien toimijoiden lisäksi listalta löytyy useita muita hyvämaineisia rahoitusalan yhtiöitä.

Lisäksi saat henkilökohtaista apua sopivan lainatarjouksen valitsemiseen, joten et joudu pähkäilemään lainojen vertailun kanssa yksin.

Kuka voi saada lainaa Samblalta?

Samblan kautta voi saada lainaa kohtuullisen helposti. Lainan hakemisen edellytyksiä ovat vain:

Huomaathan kuitenkin, että nämä minimivaatimukset ovat Samblan määrittämiä ja niiden lisäksi lainantarjoajilla saattaa olla omia vaatimuksia lainan myöntämiseksi.

Miten lainan hakeminen tapahtuu Samblan kautta?

Lainahakemus on helppo täyttää Samblan verkkosivuilla. Näin homma toimii käytännössä:

 1. Siirry Samblan verkkosivuille täyttämään hakemus

 2. Valitse toivomasi lainasumma ja takaisinmaksuaika

 3. Syötä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi

 4. Syötä henkilö-, yhteys- ja muut tarvittavat tiedot

 5. Lähetä hakemus

 6. Luottotietosi tarkistetaan ja hakemuksesi välitetään eteenpäin

Samblan hakemukseen ei tarvitse lisätä liitteitä, mutta yksittäiset pankit ja rahoituslaitokset saattavat pyytää toimittamaan kopion esimerkiksi palkkakuitista.

Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, Sambla välittää sen yhteistyökumppaneilleen ja saat lainatarjoukset 24 tunnin sisällä (monet pankit käsittelevät hakemuksia kuitenkin vain arkipäivisin). Lainatarjoukset ovat voimassa 30 päivää, joten sinulla on hyvin aikaa tutustua niihin, vertailla lainaehtoja ja valita sinulle edullisin ja sopivin laina.

Jos haluat hyväksyä jonkin lainatarjouksen, voit tehdä sen tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tarjouksen tehneen lainanmyöntäjän verkkosivuilla. Kun lainatarjous on hyväksytty, rahat siirtyvät tilillesi 1-3 päivän kuluessa.

Mikä on lainan korko Samblan kautta haetuissa lainoissa?

Kuten muutkin lainavertailupalvelut, Sambla ei itse myönnä lainoja vaan välittää lainahakemuksen yhteistyökumppaneina toimiville pankeille ja rahoituslaitoksille. Palvelu ei siten itse määritä lainatarjouksessa määriteltyä korkoa, vaan sen tekevät kilpailutuksessa mukana olevat rahoitusalan yritykset.

 • Samblan kautta saaduissa lainatarjouksissa nimelliskorko asettuu 4,19 ja 20 % välille.
 • Todellinen vuosikorko on 4.9 – 50 %.

Koron lisäksi lainasta maksetaan sivukuluja, kuten perustamiskulu tai avauskulu ja tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko määräytyy laskemalla koron lisäksi muista lisäkuluista koituvat kulut.

Lainan todellista kustannusta on helppo tarkastella Samblan palvelussa. Sen tärkein hyöty onkin se, että kuluttaja pääsee valitsemaan itselleen edullisimman lainan mutta samalla myös välttämään korkeakorkoiset lainat.

Mitä lainoja Sambla välittää?

Samblalla on erittäin kattava valikoima erilaisia lainatuotteita. Voit hakea palvelusta esimerkiksi näitä lainoja:

Lainojen yhdistäminen Samblalla

Sambla on luotettava ja suosittu lainapalvelu, joka mahdollistaa myös kulutusluottojen yhdistämisen ja uudelleenjärjestelyn. Lainojen yhdistäminen Samblan kautta tarjoaa useita etuja lainanhakijoille.

Helppous: Sambla on tehnyt lainojen yhdistämisestä erittäin helppoa. Prosessi on suunniteltu selkeäksi ja yksinkertaiseksi. Täytät vain yhden hakemuksen Samblan verkkosivustolla, ja Sambla käsittelee sen. He hakevat sinulle parhaan tarjouksen yli 20pankista ja rahoituslaitoksesta.

Säästöt: Yksi suurimmista eduista lainojen yhdistämisessä on säästömahdollisuus. Kun yhdistät useat lainat yhdeksi, sinulle jää yleensä vain yksi korko maksettavaksi, mikä voi vähentää kuukausittaista maksutaakkaa merkittävästi. Sambla pyrkii löytämään sinulle alhaisimman mahdollisen koron, joka voi johtaa suuriin säästöihin pitkällä aikavälillä.

Joustavuus: Sambla tarjoaa joustavat lainaehdot. Voit valita lainan määrän 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon, ja laina-ajan voit valita jopa 15 vuodeksi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä laina tarpeidesi mukaan.

Henkilökohtainen palvelu: Sambla tarjoaa henkilökohtaista palvelua kaikille asiakkailleen. Heidän asiantunteva asiakaspalvelutiiminsä on valmis auttamaan sinua koko lainaprosessin ajan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Kaiken kaikkiaan Sambla on erinomainen valinta, jos harkitset lainojen yhdistämistä. Se tarjoaa selkeän ja helpon tavan yhdistää lainat, jolloin voit säästää rahaa ja hallita talouttasi paremmin.

Kokemuksia Samblasta

Asiakkaiden arvioiden mukaan Samblan toiminta on nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Se on toiminut markkinoilla jo pitkään ja saanut tasaisesti hyvää palautetta. Palvelun kautta lainaa voi siis hakea turvallisin ja luottavaisin mielin.

Erityisesti kehuja saa asiakaspalvelu, jota pidetään kilpailijoiden palveluja parempana. Asiakaspalvelijat ovat helposti tavoitettavissa ja heiltä saa ystävällistä ja asiantuntevaa neuvontaa kaikissa lainaan liittyvissä asioissa.

Samblan parhaita puolia ovatkin erinomainen asiakaspalvelu, luotettavuus ja kokemus. Lisäksi kiitosta saa matala korkotaso.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedo

Asiakaspalvelun laadussa Sambla on aivan huipputasoa. Samblan asiakaspalvelua pidetään asiantuntevana ja ammattimaisena, minkä lisäksi Samblan puolelta pidetään hyvin yhteyttä asiakkaisiin ja heitä autetaan ripeästi ja ystävällisesti kaikissa lainaan liittyvissä asioissa.

Asiakaspalvelusta saa henkilökohtaista neuvontaa esimerkiksi lainan hakemiseen ja parhaan tarjouksen valitsemiseen. Asiakaspalvelijat on myös hyvin tavoitettavissa, mikä lisää asiakkaiden luottamusta palvelua kohtaan.

Postiosoite:
Eteläesplanadi 24, 00130 Helsinki

Asiakaspalvelu:
Puhelimitse:
09-42456000
(ma-to 10-19, pe 10-18 – kello 13-14 palvelu on tauolla)

Sähköposti:
asiakaspalvelu@sambla.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sambla toimii samalla periaatteella kuin muutkin lainavertailupalvelut. Sen verkkosivuilla voi täyttää lainahakemuksen, jonka Sambla välittää eteenpäin niille pankeille ja rahoitusalan yrityksille, joiden kanssa se toimii yhteistyössä.

Yhteistyökumppanit jättävät tämän jälkeen hakijalle lainatarjouksia, joiden vertailussa palvelu auttaa. Koska pankit maksavat Samblalle korvauksen jokaisesta solmitusta lainasopimuksesta, on palvelu täysin ilmainen kuluttajalle.

Hakemuksen täyttäminen vaatii vähintään 18 vuoden ikää. Tämä on kuitenkin vain Samblan vaatimus, ja joillakin pankeilla voi olla tätä tiukemmat reunaehdot. On siis mahdollista, että et saa lainatarjousta kaikilta vertailussa mukana olevilta toimijoilta, jos et täytä heidän ikävaatimuksia.

Ei, lainan hakemiseksi Samblan kautta ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.
Kyllä. Samblalla on pitkäaikainen kokemus lainojen kilpailuttamisesta ja se on yrityksenä tunnettu, arvostettu ja luotettava. Palvelun kautta voi hakea lainaa aina turvallisin mielin.

Palvelun käyttäminen tarjoaa useita hyötyjä. Tässä niistä tärkeimmät listattuna:

 • Kilpailutat useita pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella
 • Voit vertailla lainoja helposti ja nopeasti
 • Löydät halvimman lainan sinulle
 • Vältät korkeat korot ja sivukulut
 • Saat asiantuntevaa asiakaspalvelua lainan hakemisen tueksi